SİYASET

Ahmet Akça, Ak Parti`nin Başarısı Hepimizin Ortak Kazancı Olacaktır

 
 241
Ahmet Akça, Ak Parti`ninBaşarısı Hepimizin Ortak Kazancı Olacaktır - Ak Parti 25. dönem Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça "Seçim çalışmaları nedeniyle geldiği Samsun`da, önceliğimiz Ak Partinin kazanmasıdır."dedi
Bafra Haber

 |  - Ak Parti 25. dönem Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça "Seçim çalışmaları nedeniyle geldiği Samsun`da, önceliğimiz Ak Partinin kazanmasıdır."dedi

Açıklamalarını sürdüren Akça, "Değerli Hemşerilerim, yeni bir seçimin arifesindeyiz. 30 Mart yerel seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde insanımız, yürütülen tüm oyunları bozmuş; güven ve istikrardan, AK Parti`den yana karar vermiştir. Şimdi yeni bir karar aşamasındayız. Yeni Türkiye`de; katılımcı, özgürlükçü, demokratik ve sivil anayasa mutlaka yapılmalıdır diye düşünüyorum.  Haziran 2015 seçimlerinde Hep Birlikte Yeni Türkiye`yi ve Yeni Anayasa`yı oylayacağız. Seçimlerde elde edeceğimiz başarı, hepimize ait olacak, tüm hemşerilerimin katkısıyla milletimi ­zin başarısı haline gelecektir. Yeni Türkiye, toplumsal refah, büyük ekonomi, siyasi istikrar ve ileri demokrasi üzerinde yükselecektir.

Kıymetli Hemşerilerim,

Aday adaylığım döneminde Bafra ve Samsun merkez başta olmak üzere Alaçam, 19 Mayıs, Asarcık, Atakum, Ayvacık, Canik, Çarşamba, Havza, İlkadım, Kavak, Ladik, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme, Vezirköprü, Yakakent Ak Parti ilçe teşkilatlarımıza ve bu ilçelerimizden bizlere katkı sağlayan gönül dostlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, eskiler "önce refik sonra tarik" derlerdi. Adaylık sürecim bu sözün canlı şahididir. Hepiniz varolun sağolun. Genel Merkezimizin yaptığı titiz çalışmalar sonrasında aday listeleri belirlendi ve hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız AK Parti Samsun listesinde yer aldı. Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Benim için Samsunlu olmak; Samsun`un geleceğine sahip çıkmaktır. Bu cümleden olmak üzere; çalışmalarımızda bizimle birlikte olan arkadaşlarımızdan talebim herhangi bir küskünlük, kırgınlık, yorgunluk göstermeksizin Ak partimizin başarısı için çalışarak Samsunumuza ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkmalarıdır.

Kıymetli Dava arkadaşlarım

Benim açımdan anlaşılması gereken önemli önemli husus şudur: Eğer bir dava eriyseniz çetele tutmaz, davanızın eksenine şahsi kariyerinizi koymazsınız. Önceliğiniz ve sonralığınız hep ilkelerinizdir. Bu minvalden olmak üzere millete hizmetin tek yolunun siyasetten geçmediğinin bilincinde olan bir kardeşiniz olarak çalışmalarımıza farklı mecralarda aynı kararlılıkta devam edeceğimizi bilmenizi isterim. Bizim vazifemiz yeryüzünde yeni bir sesi yeni bir soluğu, yeni bir medeniyeti ortaya koyabilme gücünü göstermektir. Temelinde insan olan, dostluk olan, vefa olan,yardımlaşma olan, yeni bir medeniyeti  bütün dünyaya söylemektir. Bundan gayrısının da bir önemi yoktur.

Ak Partinin Başarısı hepimizin ortak kazancı olacaktır

Son olarak Haziran 2015 seçimleri elde edilen kazanımların korunması ve özellikle 2023 vizyonu açısından hayati öneme haiz ve biz Ak Parti olarak bu seçimlerden de Allah`ın inayetiyle zaferle çıkacağız. Bu uğurda çalışacak bir kardeşiniz olarak hepinize selam ediyorum. Unutmayın ki Ak Partinin Başarısı hepimizin ortak kazancı olacaktır. Allah`a emanet olun.

 

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Akça, Ak Parti`nin Başarısı Hepimizin Ortak Kazancı Olacaktır içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0