GÜNDEM

Ağlayan Evde Yangın Çıktı

 
 2291
Ağlayan Evde Yangın Çıktı - Hülya Yangın Ertekin - Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde bir  metruk binada meydana gelen yangın paniğe neden oldu.
Bafra Haber

 |  - Hülya Yangın Ertekin - Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde bir metruk binada meydana gelen yangın paniğe neden oldu.

Yangın bugün saat 18.30 sıralarında Büyükcami Mahallesi`nde meydana geldi .

Edinilen bilgiye göre Muammer Kaya`ya ait olan 2 katlı metruk binada nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Çevre skainleri tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verilmesi sonucu yangın yerine gelen itfaie ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını söndürdü.Yangında can kaybı ve yaralanan olmazken binada maddi hasar meydana geldi.

Yangın`ın çıkış nedeninin ise tinerci olarak tabir edilen sokak çocukları olduğu çevre sakinlerince iddia edildi.

 Önlem Alınmalı

Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri metruk binanın yıkılmak üzere olduğunu belirterek şerit çekilip güvenlik önlemi alınması gerektiğini belirtti.

2014 Yılında Bafra`da Ağlayan  Evler adlı fotoğraf sergisinde evin fotoğrafı çekilmiş ve sergilenmişti. Ağlayan evler adlı fotoğraf sergisi Bafra`ya ait eski binaların restore edilerek hayata döndürülmesi için amaçlanmıştı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ağlayan Evde Yangın Çıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0