GÜNDEM

Ağıllar Yolu Girişinde Ki Çukur Kazalara Neden Oluyor

 
 1369
Ağıllar Yolu Girişinde KiÇukur Kazalara Neden Oluyor - Yalçın Köse - Bafra Haber / Hal Caddesi`ni Ağıllar yoluna bağlayan kavşakta bulunan derin ve uzun çukur, trafiği tehlikeye soktuğu gibi trafik kazalarına neden oluyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Hal Caddesi`ni Ağıllar yoluna bağlayan kavşakta bulunan derin ve uzun çukur, trafiği tehlikeye soktuğu gibi trafik kazalarına neden oluyor.

Bafra Sebze Hali`ne olan yakınlığı, çevresinde iş yerlerinin bulunması, bağlantı yollarıyla birçok mahalleye ulaşabilirliği nedeniyle Bafra`nın en işlek yerlerinden biri olan Ağıllar Köy yolu girişinde bulunan ve son anda fark edilebileni çukur, otomobil ve motorlu taşıtların karşı şeride geçmesine neden oluyor. Son anda yapılan manevra ise birçok otomobilin ve traktörün kaza yapmasına neden oluyor.

 {video}Çevre sakinleri yaptığı açıklamada, "Burası birçok kazaya neden oldu. Ağıllar istikametinden Hal istikametine ve aynı anda ters istikamete giden araçlar biraz süratliyse kaza yapıyor. Geçtiğimiz hafta burada hale karpuz taşıyan traktörün römorku devrildi. Çukurun virajda olması nedeniyle araç sürücüleri son anda görüyor ve manevra yapıyor. Özellikle geceleri fren seslerinden uyuyamıyoruz. Burasının biran önce onarılmasını istiyoruz. Allah korusun burada ölümlü kazalarda olabilir."  dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ağıllar Yolu Girişinde Ki Çukur Kazalara Neden Oluyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0