GÜNDEM

Agd`den Siyer-i Nebi Yarışması

 
 833
Agd`den Siyer-i Nebi Yarışması - Bafra Anadolu Gençlik Derneği Türkiye geneli, lise öğrencilerine ödüllü Siyer-i nebi yarışması tertip ediyor
Bafra Haber

 |  - Bafra Anadolu Gençlik Derneği Türkiye geneli, lise öğrencilerine ödüllü Siyer-i nebi yarışması tertip ediyor

20 Aralıkta yapılacak sınavda Türkiye 1.si 6000 TL, İl 1.si Umre, Bafra1.si tam altın,2.si yarım altın,3.çeyrek altınla ödüllendirilecek.

Yarışma ile ilgili açıklama yapan İlçe Liseler Komisyon Başkanı Bünyamin Şana  "ËœAnadolu Gençlik Derneği, Liseler Komisyonu bünyesinde Siyer-i Nebi yarışması düzenleyerek, Lise Öğrencilerinin aidiyet duygularını pekiştirmek, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed`in (s.a.s) hayatı hakkında daha hassas ve daha ayrıntılı bilgi edinmelerini sağlamayı ve örnek bir nesil yetiştirmek, İyiyi ve güzeli kendine şiar edinmiş gençlerle, güzeli yaygınlaştırmasında en etkili yöntemin efendimizin hayatını örnek almak olduğu bilinciyle Siyer-i Nebi yarışmasını gerçekleştiriyoruz. Amacımız efendimizin mesajını en doğru ve etkili bir şekilde muhatap kitlemize ulaştırmayı hedefliyoruz

 Bu yıl 2. sini gerçekleştireceğimiz Siyer-i Nebi yarışmamızın başvuruları 20 Ekim -20 Kasım tarihleri arasında www.efendimizinizinde.com  adresi üzerinden yapılacaktır. Sınav Dr. Mehmet Sürmeli`nin Gaye İnsan Hz. Muhammed (sas) adlı kitabından sorulacaktır. Kitaplar Bafra Anadolu Gençlik Derneği Merkezinden 3 TL ücretle temin edilecektir "Ëœ`dedi.

AGD İlçe Liseler Komisyon Başkanı Bünyamin Şana Yarışmaya tüm Bafralı lise öğrencilerin katılımını beklediklerini belirtti.

İrtibat: Tabakhane Mah.kefelioğlu Sok. No:15 Bafra

  0533 639 93 07

 05056561476

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Agd`den Siyer-i Nebi Yarışması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0