GÜNDEM

Ağaçta Asılı 2700 Kitap Sahibini Buldu

 
 404
Ağaçta Asılı 2700 Kitap Sahibini Buldu - Samsun`un Bafra İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı çerçevelerinde Bafra Kültür Sanat Derneği (KÜSADER) tarafından anlamlı bir kampanya düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı çerçevelerinde Bafra Kültür Sanat Derneği (KÜSADER) tarafından anlamlı bir kampanya düzenlendi.

Konu hakkında Bafra Küsader Başkanı Yazar Gülseren Akdaş,``23 Nisan çocuk bayramında ne yapabiliriz diye düşünürken aklımıza Ağaçta Askıda Kitap kampanyası yapma fikri geldi. Bundan 2 ay önce yönetimim ve arkadaşlarımın fikirleriyle birlikte Türkiye`nin sayılı yayınevleri, Bafra ve Bölgesinde bulunan kitapevleri ve hayırseverlerin bağışladığı kitaplarla yaklaşık 2700 kitap elde ettik.

Bunları da 23 Nisan bayramına denk getirerek Bafra Cumhuriyet meydanında bulunan havuzun etrafındaki ağaçlara poşetlerle astık. Buraya gelen çocuklarımız ve vatandaşlarımız ağaçtan askında aldıkları kitapları ağaçların altında 20 dakika okuduktan sonra o kitap ona armağan ediliyor. Elde ettiğimiz 2700 kitabın hepsini bayram dolayısı ile okurlara sunduk ve armağan ettik.``dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ağaçta Asılı 2700 Kitap Sahibini Buldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0