SAMSUN

Afetlerden Korunmak İçin Kurban Kesildi, Dua Edildi

 
 105
Afetlerden Korunmak İçinKurban Kesildi, Dua Edildi - Samsun'un Havza ilçesine bağlı üç mahallede afetlerden korunmak için 'afat kurbanı' kesilerek dualar edildi
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Havza ilçesine bağlı üç mahallede afetlerden korunmak için 'afat kurbanı' kesilerek dualar edildi

Havza'ya bağlı İmircik, Demiryurt ve Çamyatağı Mahallerinde afat kurbanı programı düzenlendi. Her üç mahalledeki programlara Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, İstanbul Samsun Dernekler federasyonu (İSDEF) Genel Başkanı Fikret Bıyık, Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) Başkanı Veysel Şahin, HADEF Samsun Bölge Başkanı Ahmet Güngör, MHP Milletvekili adayı Erhan Usta ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çamyatağı Muhtarlığı ve Samsun Havza Çamyatağı Köyü Derneği'nin ortaklığında Çamyatağı Mahallesi Eldüzen mevkisinde bu yıl ilk kez düzenlenen 'afat kurbanı' programına İstanbul ve yöreden çok sayıda kişi katıldı. Havza Müftüsü Lütfi Kocatürk'ün okuduğu duanın ardından kesilen kurban eti katılanlara ikram edildi.

Çamyatağı Muhtarı Ahmet Güvenç katılımcılara teşekkür etti. HADEF ve Samsun Havza Çamyatağı Köyü Derneği Başkanı Veysel Şahin ise dernek olarak mahallerine sahip çıkmak adına bu tür organizasyonlara destek verdiklerini belirterek, "Dernek olarak bu yıl gurbetteki 200 mahallelimiz ile birlikte buradayız. İnşallah bir daha ki sene bu sayı daha da artacak" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Afetlerden Korunmak İçin Kurban Kesildi, Dua Edildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0