SAMSUN

Adem Güney: "Samsun Benim Her Şeyim"

 
 283
Adem Güney: "Samsun Benim Her Şeyim" - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Adem Güney, "Ben her şeyimi Samsun'da kazandım
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Adem Güney, "Ben her şeyimi Samsun'da kazandım

Bir yere gitmedim ve gidemem. Atsalar da kovsalar da bu Samsun benim her şeyim" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Adem Güney, Atakum ilçesinde SaSa Restoran&Cafe'de basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, listeye girdiği ve seçildiği zaman Samsun'dan asla vazgeçmeyeceğini ve cep telefonu numarasını değiştirmeyeceğini belirterek, "Benim evim burada. Ben buradan kopmak istesem bile kopamam. İş yerim ve mezarlığım da buradadır. Ölsem buraya defin edileceğim. Vasiyetimiz de budur. Ben burada doğdum. Okurken çalışırdım. İş kazasında geçirdim. Hatta parmağımın bir kısmını kaybettim. Hamdolsun ben her şeyimi Samsun'da kazandım. Bir yere gitmedim ve gidemem. Atsalar da kovsalar da bu Samsun benim her şeyim. Benim ölmüş ilk çocuğumda burada yatıyor. 1993'ten bu yana kullandığım cep telefonu numaramı da asla ve asla değiştirmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

"MİLLETİMİZİ BOŞ VAATLERLE KANDIRMAK İSTEMEM"

Halkı boş vaatlerle kandırmayacağını söyleyen Adem Güney, "Bundan sonra Pazar günü aday adaylarının mülakatı var. Ona gideceğiz. O mülakatta komisyonda kendimizi ifade etmeye çalışacağız. Aday olursak Samsun'a ne tür hizmetler yapacağımızın sunumunu yapacağız. Samsun, Karadeniz'in en önemli şehridir. Biz de Samsun'un gelinmesi noktasında AK Parti ve hükümet katkısıyla beraber omuz vermek amacımız. Benim ilkemdir. Ne aldanan ne aldatan olacağız. Boş vaatlerle milletimizi, partililerimizi ve partimizi kandırmak istemem. Benim eskiden beri İl Başkanı olarak partide bulunan arkadaşınız olarak, uzun süre milletvekilliğinin ve halkımızın fotoğrafını çektim. Halkımızın bizden istediği şudur: 'Beni temsil et. Hayırlı işlerde omuz ve katkı ver. Zarar verecek işlerde de ise ayak bağı ol'. Milletvekillerimizden de, 'Bize tebessüm et. İlgine alakanı kesmedir'. Nöbetçi milletvekilliğinde de bu amaçlanmıştı. Vekiller halkın ayağına gelerek sorunlara çözüm üretmektir. Listeye girer ve seçilirsek bunu yapmayı arzu ediyorum" diye konuştu.

"HIZLI TRENİN SAMSUN'A GETİRİLMESİ LAZIM"

Samsun'a yapılacak yatırımlar ile ilgili her zaman çalışacağını ve öncülük edeceğini söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, hızlı trenin Samsun'a getirilmesi için listeye girdiği ve seçildiği takdirde elinden geleni yapacağını belirterek, "Samsun'a sık sık gelip, talepleri sıkıntılar ve dertler neyse onlara çare olmak. Çatık kaşlı olmamak en büyük idealim. Konuşan insan derli ve haksızlığa uğramış insandır. Hakkını aramak için konuşur. Konuşan Samsun'u dinlemek ve konuştuğu konular parmak basmak en büyük hedefimiz olacaktır. Bu dönem farklı bir profille milletvekili çizmek istiyoruz. Nasip ve kısmet. Nasip ve kısmette yoksa olunmaz. AK Parti'nin bir fikri ve davası var. Biz bu doğrultuda hizmet edeceğiz. Eskiden biz alan ülkeydik. 5 sente muhtaç bir vaziyette. Hamdolsun Türkiye dışarıya en fazla yardım eden ülke konumuna gelmiştir. Samsun özelinde de, yürüyen projeler var. Ben il başkanı iken de üzerinde durduğum projeler arasında, kuzeyi güneye bağlayacak olan 'Demiryolu Hattı' ve 'Hızlı Tren Projesi' var. Bu arada doğu Karadeniz'de Trabzon'da bu hatta gözünü dikmiş ve 22 kilometre uzunluğunda bir tünelle Orta Doğu'ya ve Akdeniz'e bağlanmak için gayret gösteriyor. Burada şehirlerarası bir yarışta söz konusudur. İnşallah biz bunu bu dönem başarma noktasında hükümetimizle başaracağımıza inanıyoruz. Hızlı trenin Samsun'a getirilmesi lazım. Çünkü nerede rahat ulaşım varsa orada gelişim hızlı oluyor. Nerede mal, eşya ve ticaret hızlıysa orada kalkınma daha hızlı oluyor. Bu dönem eğer biz seçilirsek bu konuda ağırlığımızı vereceğiz. Türkiye, artık bunu yapabilecek kapasitededir. Sırf bu projeyle de yetinmeyeceğiz. Doğu ve Batı Çevre Yolu Projesi, alt yapı, ulaşım ile internetin yaygınlaştırılması projelerinde de çalışmalarımızı göstereceğiz. Samsun'u yeniden imar etmek için bütün projelerin takipçisi olacağız. İlkemiz, ne kadar Samsun'a hizmet ve faydalı olabilirsek o kadar iyi bir insan oluruz. Burada ki kriter hizmettir" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Adem Güney: "Samsun Benim Her Şeyim" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0