SAMSUN

Adem Güney: "Kazanan Ak Parti, Kazanan Türkiye Olacak"

 
 85
Adem Güney: "Kazanan AkParti, Kazanan Türkiye Olacak" - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av

Adem Güney, Türkiye'nin 2023 hedeflerine dikkat çektiği açıklamasında 2015 genel seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Adem Güney, 2015 genel seçimlerini değerlendirdi. Güney, dünyanın büyük ekonomileri arasına girme idealini 2023 hedefleri çerçevesinde şekillendiren AK Parti'nin toplamda iki döneme tekabül eden kalan 8 yıllık süreci de çok verimli değerlendirmesi gerektiğini kaydetti.

Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin adeta bir demokrasi sınavından geçtiğini ifade eden Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, 13 yıllık AK Parti dönemi kazanımlarının Türkiye için vazgeçilmez değerler olduğunu belirtti. Uluslararası platformda hemen her gün itibarı artan Türkiye'nin mevcut kazanımlarını hiçbir şekilde feda edemeyeceğini ve milletin de bu durumun farkında olduğunu ifade eden Güney, Türkiye'deki istikrarlı ilerleyişin devam edeceğine olan inancını vurguladı.

2023 HEDEFLERİNE

2023 Türkiye'sinin, milletin yıllardır özlemini çektiği Büyük Türkiye idealinin ilk basamağı olduğunu hatırlatan Güney, "Aziz milletimiz, kendisi gibi olan, kendisi gibi düşünen, kendisinden bir parça gibi gördüğü AK Parti'yi kurulduğu günden itibaren sahiplenmiştir. Bu sebepledir ki, AK Parti her seçimde oyunu daha da artırarak tek başına iktidar olma alışkanlığını milletin hafızasına işlemiştir. 2015 seçimlerinde de böyle olacağından şüphemiz yok. Bu seçimi önemli kılan; milletin daha güçlü desteğiyle, daha güçlü bir iktidar gücüne sahip olarak, gerçekleştirilmesi gereken yasal düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesi ihtiyacıdır. Anayasal değişiklikler başta olmak üzere, milletin lehine ve menfaatine tüm düzenlemelerin gerçekleştirilebilmesi için daha fazla desteğe ihtiyacımız olacak. Türkiye bu sayede 2023 hedeflerine dörtnala koşarak ilerleyecektir. Bu millet, bu aziz millet bunu hak etmektedir" diye konuştu.

AK Parti'nin seçim zaferinin milletin zaferi anlamına geldiğini ifade eden Adem Güney, 2015 genel seçimlerinin kazananının hem AK Parti hem de dolayısıyla Türkiye olacağını belirttiği açıklamasının son bölümünde, "Kazanan AK Parti, Kazanan Türkiye Olacak" ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Adem Güney: "Kazanan Ak Parti, Kazanan Türkiye Olacak" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0