GÜNDEM

Adana Gençlik Spor Doğa Ve İzcilik Kulübünden Bafra Kaymakamlığına Ziyaret

 
 74
Adana Gençlik Spor Doğa Veİzcilik Kulübünden Bafra Kaymakamlığına Ziyaret - Bafra Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan "Kuzeyden Güneye Sevgiyle Uzanan Eller Projesinde" Bafra`dan 50 öğrenci 1 hafta önce Adana` ya yolcu edilmişti. Şimdi ise "Güneyden Kuzeye Sevgiyle Uzanan Eller Projesinde" 50 öğrenci Adana`dan Bafra`ya geldi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan "Kuzeyden Güneye Sevgiyle Uzanan Eller Projesinde" Bafra`dan 50 öğrenci 1 hafta önce Adana` ya yolcu edilmişti. Şimdi ise "Güneyden Kuzeye Sevgiyle Uzanan Eller Projesinde" 50 öğrenci Adana`dan Bafra`ya geldi.

Bafra Kaymakamlığını ziyaret eden Adana Gençlik Spor Doğa ve İzcilik Kulübü Başkanı Ayhan Binboğa ve yönetim kurulu üyeleri Adana`ya has olan hediyelerini takdim ettiler.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, " Sevgili çocuklar sizlerin tekrar yıllar sonra beni ziyaret etmenizden dolayı burada görmem beni oldukça duygulandırdı. İnşallah Kuzeydeki Bafra`dan, Güneydeki Adana`ya bir köprü kurduk. Köprünün iki ayağı oluştu, bu köprü işte sevgi köprüsüdür. İnşallah bu köprünün üzerinden çok şeyler geçecek, bu köprüyü öğretmenlerimiz, izci liderlerimiz sürekli olarak kullanacaklar. Aslında sizler Kuzeyin zengin bir ilçesine geldiniz ve çok verimli bir toprağına geldiniz, kısacası kuzeyin Çukurovasına geldiniz. Kuzeyin çukurovasından, güneyin çukurovasına sevgi akacaktır. Sizlerden çok şeyler bekliyorum, tiyatronuzla, müziğinizle, folklorunuzla, dostluğunuzla, sevginizle bu muhabbet gelecek kuşaklara örnek olacaktır. Ben bu güzel çocuklarda ektiğimiz sevgi tohumun yeşerdiğini görüyorum. Zaten Adana`da ekmiştik, filizlenmişti şimdi ise artık olgunlaşmaya doğru gidiyor, inşallah bu sevgi tohumları hem Bafra`lı çocuklarda kök salacak, bu sevgiyi yaşatmaya her zaman devam edin" dedi.

Gelen misafirlere Bafra`ya has olan kaymaklı lokum ve nokul ikram edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Adana Gençlik Spor Doğa Ve İzcilik Kulübünden Bafra Kaymakamlığına Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0