ULUSAL

Abdurrahim Albayrak Özür Diledi

 
 183
Abdurrahim Albayrak Özür Diledi - Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Şehit Savcı Mehmet Kiraz`ın oğlu Muhammed`i Sneijder ile tanıştırırken yaptığı hareket için özür diledi.
Bafra Haber

 |  - Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Şehit Savcı Mehmet Kiraz`ın oğlu Muhammed`i Sneijder ile tanıştırırken yaptığı hareket için özür diledi.

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, takımın dün öğle saatlerinde yaptığı antrenman öncesi tesislere gelen Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz`ın oğlu Muhammed Hakkı Kiraz`ı futbolcular ile tanıştırdığı sırada yaptığı hareketle gündeme gelmişti. Kulübün resmi televizyonuna konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Albayrak, "Ne sebeple olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum, 2 buçuk saat içerisinden 2 saniyelik görüntü çıkartmak hiç hoş olmadı. Biz onu buraya mutlu etmek için çağırdık. Benim Sneijder`e anlatış şeklim yanlış anlaşılmış olabilir ancak ben eğer bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem tüm Türkiye`den özür diliyorum" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Abdurrahim Albayrak Özür Diledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0