ULUSAL

'Yol Vermedin' Dediği Sürücüyü Başından Vurup Kaçtı

 
 71
'Yol Vermedin' DediğiSürücüyü Başından Vurup Kaçtı - >E-5 Karayolu Büyükçekmece-Selimpaşa mevkinde trafik magandası, "yol vermedin" diyerek kilometrelerce tartıştığı sürücüyle önce kavga etti ardından silahla başından vurdu. Ağır yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Bafra Haber

 |  - >E-5 Karayolu Büyükçekmece-Selimpaşa mevkinde trafik magandası, "yol vermedin" diyerek kilometrelerce tartıştığı sürücüyle önce kavga etti ardından silahla başından vurdu. Ağır yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz 18 Ocak Pazartesi günü saat 17.00 sıralarında E-5 Karayolu Büyükçekmece-Selimpaşa mevkinde yaşandı. İddiaya göre, iş çıkışı otomobile binerek evine gitmekte olan Recep Akkuş, kimliği belirsiz bir sürücü ile yol verme yüzünden tartışmaya başladı. Karayolu üzerinde kilometrelerce devam eden tartışma sonunda 2 sürücü bir anda yol ortasında durdu. Tartışmayı sürdüren sürücüler de araçlarından inerek birbirine girdi. Yanındaki bir kadınla araçtan inen trafik magandası, Akkuş'u önce darp etti. Maganda bununla yetinmeyip, yanındaki kadın ve kavgayı ayırmaya gelen diğer bir sürücünün gözleri önünde Akkuş'u silahla başından vurdu. Olayın ardından maganda yanındaki kadınla birlikte geldiği otomobile binerek kaçtı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan sürücü Akkuş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücünün durumunun ağır olduğunu öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sivil polis ekipleri ise olay yaşandığı yerde delil aradı. Yapılan aramalar sonucunda polis ekipleri, olayda kullanılan silah ile sopaya el koydu. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

DOĞAN CAN CESUR

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 'Yol Vermedin' Dediği Sürücüyü Başından Vurup Kaçtı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0