ULUSAL

Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi Gözaltına Alındı

 
 110
Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi Gözaltına Alındı - tı dünyasının ünlü ismi Sedat Şahin ve adamları, memleketi Samsun`da 7 adet ruhsatsız tabanca ve 150 adet mermi ile birlikte gözaltına alındı.
Bafra Haber

 |  - tı dünyasının ünlü ismi Sedat Şahin ve adamları, memleketi Samsun`da 7 adet ruhsatsız tabanca ve 150 adet mermi ile birlikte gözaltına alındı.

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Şahin, dün İstanbul`da teslim olup serbest bırakılmıştı. Sedat Şahin ve adamlarının Samsun`a gelme ihtimalini göz önünde bulunduran Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah Samsun-Çarşamba Havalimanı`ndan itibaren Sedat Şahin`in de içinde bulunduğu 2 otomobili takibe aldı. Söz konusu araçlar, Samsun`un Alaçam ilçesinde durduruldu. Araçlarda yapılan aramada 7 adet çeşitli çap ve modelde ruhsatsız tabanca, 8 adet şarjör ve 150 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Otomobillerde bulunan Sedat Şahin ile Eyüp A., Mehmet Ş., Halis K., Kazım A., Ercan G., Ömer S. ve Sönmez V., polis tarafından gözaltına alındı. Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğü`nde ifadeleri alınan Sedat Şahin ile Eyüp A., Mehmet Ş. ve Kazım A. savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, Halis K., Ercan G., Sönmez V. ve Ömer S. ise sevk edildikleri Alaçam Adliyesi`ndeki nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

MUAMMER AY

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi Gözaltına Alındı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0