ULUSAL

Yanarak 3. Kattan Atlayan Kadın Toprağa Verildi

 
 118
Yanarak 3. Kattan Atlayan Kadın Toprağa Verildi - Bartın'da yanarak 3. kattan atlaması sonucu hayatını kaybeden kadın gözyaşları arasında defnedildi.
Bafra Haber

 |  - Bartın'da yanarak 3. kattan atlaması sonucu hayatını kaybeden kadın gözyaşları arasında defnedildi.

Bartın'da yanarak evlerinin 3. katından atlayan Belgüzar Kocael toprağa verildi. Bartın merkeze bağlı Karamazak köyünde düzenlenen cenaze törenine Kocael'in ailesi ve yakınları katıldı. Cenazede ayakta durmakta güçlük çeken baba Ali Mustafa Berberoğlu ve anne Birsen'i yakınları teselli etti. Kocael, Merkez Camii'nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında köy mezarlığına defnedildi. 

Belgüzar Kocael'in kardeşi Y.B., kardeşinin 3.5 yıldan bu yana eşi E. Kocael'den boşanmak için çabaladığını ve bu nedenle psikolojik tedavi gördüğünü söyledi. Olayın olduğu esnada annesi, babası ve yeğeninin uyuduğunu belirten Y.B., "Annemi, babamı ve yeğenimi yatırdıktan sonra kendisi mutfağa gidiyor. Daha sonra babam kokuya uyanıyor. Hemen mutfağa gidip yangını görünce müdahale edip söndürüyor. Odaya dönünce kardeşimin yatağında olmadığını görüyor. Bu sırada karşıda bulunan komşuları olayı gördükleri için babama haber veriyorlar. Kardeşimin balkondan atladığını böylelikle öğreniyorlar" dedi.

"KENDİSİNİ YAKMIŞ OLABİLİR"

Anne Birsen Berberoğlu ise, kızının büyük ihtimale kendisini yakmış olabileceğini anlatarak, kendilerinin de mutfakta herhangi bir yangın izi bulamadıklarını, yangın bölgesinin balkon kapısı tarafında olduğunu ifade etti.
Akrabaları da, Belgüzar Kocael'in uzun zamandan bu yana bunalımda olduğunu, son zamanlarda kızını mahkemede kaybetme korkusu içinde yaşadığını ifade ettiler.
Kocael'in eşiyle aile içi şiddet ve alkol yüzünden boşanmak istediği öğrenildi. 

AKİF YAMAN
BARTIN

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yanarak 3. Kattan Atlayan Kadın Toprağa Verildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0