ULUSAL

Türkiye Ypg'yi Bir Kez Daha Vurdu!

 
 78
Türkiye Ypg'yi Bir Kez Daha Vurdu! - >Merkezi Londra'da bulunan Suriye İnsan Hakları Gözlemevi tarafından yapılan açıklamada terör örgütü YPG'nin muhaliflerden ele geçirdiği Miniğ Hava Üssü ve çevresine Türkiye tarafından bugün sabah saatlerinde de top atışı yapıldığı ve 2 YPG'li teröristin öldüğü bildirildi.
Bafra Haber

 |  - >Merkezi Londra'da bulunan Suriye İnsan Hakları Gözlemevi tarafından yapılan açıklamada terör örgütü YPG'nin muhaliflerden ele geçirdiği Miniğ Hava Üssü ve çevresine Türkiye tarafından bugün sabah saatlerinde de top atışı yapıldığı ve 2 YPG'li teröristin öldüğü bildirildi.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi Türkiye'nin bu sabah da terör örgütü TPG'nin ele geçirdiği Suriye'nin kuzeyindeki bölgelere top atışı yaptığını açıkladı. YPG'li teröristlerce ele geçirilen Azez kentinin güneyindeki Miniğ Hava Üssü ve çevresindeki YPG mevzilerine yapıldığı belirtilen top atışları sonucu 2 YPG'li teröristin öldüğü kaydedildi.

Dün de Türkiye tarafından yine YPG'li terörist mevzilerine top atışı yapılırken Başbakan Ahmet Davutoğlu angajman kuralları gereği Azez ve çevresinde tehdit oluşturan güçlere karşı mukabelede bulunulduğunu kaydetmişti. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türkiye Ypg'yi Bir Kez Daha Vurdu! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0