ULUSAL

Trafiğe Kapatılıyor

 
 84
Trafiğe Kapatılıyor - Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada, Anadolu otoyolunun İstanbul-Ankara istikametinde üstyapı iyileştirmesi ve büyük onarım yapım işi çalışması yapılacağından Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı arasının trafiğe kapalı olduğu bildirildi.
Bafra Haber

 |  - Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada, Anadolu otoyolunun İstanbul-Ankara istikametinde üstyapı iyileştirmesi ve büyük onarım yapım işi çalışması yapılacağından Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı arasının trafiğe kapalı olduğu bildirildi.

Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü kontrollüğünde yapımı devam eden Anadolu otoyolunun Abant Kavşağı-KGM 1. Bölge Müdürlüğü hududu arası muhtelif kilometrelerde üstyapı iyileştirmesi ve büyük onarım yapım işi kapsamında İstanbul-Ankara istikametinde 25 Mayıs 2016 tarihinde Kaynaşlı Kavşağı ile Abant Kavşağı arasında çalışmalara başlanacak. Otoyol üzerinde bulunan tünel içerisinde ve viyadük geçişlerinde trafiğin iki yönlü olarak çalıştırılması trafik güvenliğini tehlikeye düşüreceği için can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla İstanbul-Ankara istikameti çalışmanın yapılacağı Kaynaşlı Kavşağı- Abant Kavşağı arası taşıt trafiğine kapatıldı. Trafik Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 karayoluna yönlendirilecek olup, Abant Kavşağı'ndan otoyola tekrar katılım sağlanacak. 25 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak olan üstyapı yenileme çalışmaları 30 Haziran 2016 tarihinde bitirilecektir. Çalışma nedeniyle trafik yönlendirmesi yapılacak olan Kaynaşlı Kavşağı ve Abant Kavşağı kesimlerinde trafik işaret ve işaretçilerine uyulması hususunda sürücülerin dikkatli olmaları gerekmektedir" denildi. 

ALİ YILDIZ

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Trafiğe Kapatılıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0