ULUSAL

Teröristlerin Cesetleri Morglara Sığmıyor

 
 79
Teröristlerin Cesetleri Morglara Sığmıyor - >Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden terör operasyonlarında öldürülen 18 teröristin cesedi daha Şanlıurfa'ya getirildi. Cesetlerin diğer illerde yer olmadığı için Şanlıurfa'ya gönderildiği öğrenilirken, morgların terörist cenazeleriyle dolması nedeniyle cenazelerin hastanelerin morglarında bekletildiği belirtildi.
Bafra Haber

 |  - >Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden terör operasyonlarında öldürülen 18 teröristin cesedi daha Şanlıurfa'ya getirildi. Cesetlerin diğer illerde yer olmadığı için Şanlıurfa'ya gönderildiği öğrenilirken, morgların terörist cenazeleriyle dolması nedeniyle cenazelerin hastanelerin morglarında bekletildiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden terör operasyonlarında öldürülen 18 teröristin cesedi, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa'ya getirildi. Balıklıgöl Devlet Hastanesi morguna konulan cesetler, sırayla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürülüyor. Otopsi işlemleri bitirilen cesetler ise yeniden hastanenin morguna gönderiliyor.

Gece saatlerinde Şanlıurfa'ya getirilen cesetler nedeniyle hastane çevresinde ve Adli Tıp Kurumu önünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

İki gün önce de 8 teröristin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna getirilmiş ve otopsilerinin ardından 2 tanesi yakınlarına teslim edilirken 6 tanesi ise hastane morguna gönderilmişti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ŞİNASİ İNAN

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Teröristlerin Cesetleri Morglara Sığmıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0