ULUSAL

Terkos Gölü'nde Tekne Faciası: 1 Ölü, 2 Kayıp

 
 45
Terkos Gölü'nde Tekne Faciası: 1 Ölü, 2 Kayıp - >Terkos Gölü'nde küçük bir teknenin devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralı kurtarıldı. Botta bulunan diğer iki kişiyi işe arama çalışmaları devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - >Terkos Gölü'nde küçük bir teknenin devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralı kurtarıldı. Botta bulunan diğer iki kişiyi işe arama çalışmaları devam ediyor.

Talip Avcı, Fatih Avcı, İsa Başol ve Samet Korkmaz isimli dört kişi dün akşam saatlerinde küçük bir tekne ile Terkos Gölü'nden açıldı. Bir süre sonra dört kişinin bindiği tekne bilinmeyen bir nedenden devrildi. Fatih Avcı(32) isimli şahıs yaralı olarak kurtarılırken, İsa Başol(33) hayatını kaybetti. Başol'un cesedi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak Arnavutköy Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 

Öte yandan, botta bulunan diğer iki kişiye ise dün akşamdan beri ulaşılamadı. Samet Korkmaz(30) ile Talip Avcı'yı (55) arama çalışmaları devam ediyor . Arama çalışmalarını izleyen kayıpların yakınlarından Fazile Uzunbayır, "Dün açılmışlar. Bot bilinmeyen bir nedenden alobora olmuş. Birinin cesedi bulundu. Arama çalışmaları devam ediyor."  

VOLKAN KAYALAR
İSTANBUL 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Terkos Gölü'nde Tekne Faciası: 1 Ölü, 2 Kayıp içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0