ULUSAL

Meteoroloji'den Uyarı.bu Gece Çamur Yağacak!

 
 78
Meteoroloji'den Uyarı.bu Gece Çamur Yağacak! - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bu gece ve yarın Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde çamur şeklinde yağış oluşacak.
Bafra Haber

 |  - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bu gece ve yarın Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde çamur şeklinde yağış oluşacak.

Meteroroji'nin sitesinden yapılan açıklamada vatandaşlar bu gece ve yarın Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de, Kuzey Afrika üzerinden toz taşınımı yaşanmasından dolayı görüş mesafesinde düşüş, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve hava kalitesinin azalmasının beklendiği, Vatandaşların oluşa bilecek olumsuz koşullara karşı önlem alınması gerektiği bildirildi.

FIRTINA BEKLENİYOR!

Güney Ege sabah saatlerinden sonra, Kuzey Ege'de ise akşam saatlerinden sonra rüzgarın kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Cumartesi günü etkisini kaybetmesi tahmin edilmekte.
Yarın akşam saatlerinden sonra Batı ve Orta fırtına bekleniyor. Fırtınanın Batı ve Orta Akdeniz'de Cumartesi günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Meteoroloji'den Uyarı.bu Gece Çamur Yağacak! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0