ULUSAL

Kurtulmuş: '85 Saldırı Engellendi'

 
 71
Kurtulmuş: '85 Saldırı Engellendi' - Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ocak ayından bu yana 49'u canlı bomba ya da bombalı araç olmak üzere toplam 85 saldırının engellendiğini açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ocak ayından bu yana 49'u canlı bomba ya da bombalı araç olmak üzere toplam 85 saldırının engellendiğini açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beştepe'de düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının karşısına geçti. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, terörle mücadeleye ilişkin konuştu. Kurtulmuş, "Ocak ayından itibaren 85 önemli olay önlendi. 49 canlı bomba ve bombalı eylem önlendi" dedi.

Kurtulmuş terörden zarar gören öğrencilere ikinci yarıyılda da telafi eğitimleri verileceğini açıkladı.

ANAYASA KOMİSYONUN'NDA YAŞANAN KAVGA

Kurtulmuş Anayasa Komisyonu'nda yaşanan kavgaya ilişkin, "Bu görüntüler milletin Meclisi'ne yakışan görüntüler değildir. Kimse dokunulmazlıklar konusu rafa kaldırılır diye düşünmesin. Kim ne yaparsa yapsın dokunulmazlık dosyaları milletin istediği şekilde Meclis'e gelecektir" ifadelerini kullandı.

VİZE MUAFİYETİ

AB ile vize muafiyeti sürecini de değerlendiren Kurtulmuş, "Atılması gerek adımları büyük ölçüde attık. 4 Mayıs'a kadar tüm adımlar atılacak" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kurtulmuş: '85 Saldırı Engellendi' içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0