ULUSAL

Komutan Sınırı Gezdi, Askere Moral Verdi

 
 88
Komutan Sınırı Gezdi, Askere Moral Verdi - >Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Hatay Ziyaret Dağı'nda konuşlu HAWK Bataryası'nı ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - >Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Hatay Ziyaret Dağı'nda konuşlu HAWK Bataryası'nı ziyaret etti.

Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Abidin Ünal beraberinde Hava Savunma Komutanı Hava Korgeneral Nihat Kökmen ile 10 Şubat'ta Hava Kuvvetlerinin icra ettiği başarılı görevler ve sınır güvenliğinde görevli unsurlarından Hatay Ziyaret Dağı'ndaki 21'inci HAWK Batarya Komutanlığı ve Keltepe'deki 208 Numaralı Taşınabilir Hava Radar Kıta Komutanlığı ziyaret etti.

Orgeneral Ünal, ilk olarak intikalde bulunan HAWK Sisteminde incelemelerde bulundu, icra edilen görev ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. Orgeneral Ünal, Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen görevlerde, envanterdeki Hava Savunma Sistemlerinin kritik derecede önemli olduğuna vurgu yaparak, son dönemde icra edilen harekat süresince gösterdikleri başarı ve fedakarlıklardan ötürü ailelerinden uzakta olmalarına karşın üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle motivasyonları yüksek olan intikal personeline teşekkür etti.

Ziyaretleri sırasında Batarya Komutanlığı'nın güvenlik yapısı ve ihtiyaçları ile ilgili de bilgi alan, güvenlik personeliyle görüşerek teçhizatlarını inceledi, zorlu görevlerinde başarılar diledi. Orgeneral Ünal, Hatay programlarının devamında bölgede konuşlu 208 No'lu "Taşınabilir Hava Radar Kıta Komutanlığı"na geçerek sistem ve güvenlik konusunda incelemelerde bulundu, icra edilen görev ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Orgeneral Ünal, incelemelerinde radar faaliyet durumları ile güvenlik konularının daha öncelikli olduğunu vurguladı, personele icra etmiş oldukları görevlerde başarı dileklerinde bulundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Komutan Sınırı Gezdi, Askere Moral Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0