ULUSAL

Kılıçdaroğlu: 'En Büyük Hayalim Başbakan Olmak'

 
 104
Kılıçdaroğlu: 'En Büyük Hayalim Başbakan Olmak' - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, en büyük hayalinin başbakan olmak istediğini söyledi.
Bafra Haber

 |  - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, en büyük hayalinin başbakan olmak istediğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Elbette ki en büyük hayalim başbakan olmak'' dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir televizyon kanalında gündeme ilişkin soruları cevapladı.

"Anadolu'nun Kemal'i, Türkiye'nin Başbakanı" adlı belgesel de hatırlatılarak bugün itibariyle hayalinin ne olduğu sorusuna Kılıçdaroğlu, "Elbette ki en büyük hayalim başbakan olmak. Başbakan olursam özel hayatımda, yaşamımda elde ettiğim başarıları toplumsal olarak da Türkiye'ye yaşatmak istiyorum. Temiz siyaset hepimizin ortak arzusu değil mi? Ortak arzusu. Ben gerçekleştirmeye talibim. Gazetecilerin hapse girmediği bir Türkiye. Ben gerçekleştirmeye talibim. Düşünceyi özgürce açıklama. Ben gerçekleştirmeye talibim. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye. Ben gerçekleştirmeye talibim. Yoksulluğu bu ülkenin tarihinde sıfırlamak 4 yıl içinde. Yoksul hiç kimse olmayacak. Gerçekleştirmeye talibim. Emekliye iki aylık ikramiye. Gerçekleştirmeye talibim. Bakın, sosyal devlet aslında unuttuğumuz kavramlardan birisidir. Bugün Türkiye'nin en temel sorunu nedir? İşsizlik. Genç işsizlik çok daha fazla" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kılıçdaroğlu: 'En Büyük Hayalim Başbakan Olmak' içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0