ULUSAL

Kan Donduran Cinayette Sır Perdesi Aralanıyor!

 
 73
Kan Donduran Cinayette Sır Perdesi Aralanıyor! - Balıkesir'de yaşanan kan donduran cinayetin sır perdesi aralanıyor. 1 günlük bebeğini yastıkla boğan ve ardından da denize atan anne ve ikiz kız kardeşi ile baba adliyeye sevk edildi. Vahşi olayda, babanın ise çocuğunun doğduğundan haberi olmadığı anlaşıldı.
Bafra Haber

 |  - Balıkesir'de yaşanan kan donduran cinayetin sır perdesi aralanıyor. 1 günlük bebeğini yastıkla boğan ve ardından da denize atan anne ve ikiz kız kardeşi ile baba adliyeye sevk edildi. Vahşi olayda, babanın ise çocuğunun doğduğundan haberi olmadığı anlaşıldı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaşanan olayda, üniversite öğrencisi E.Ö., erkek arkadaşından hamile kalarak bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Aile Sağlığı Merkezi ekipleri aşı yapmak için eve geldiğinde, E.Ö., bebeğin çalındığını söyleyince, polis ekipleri kaybolan bebeği araştırmaya başladı. Yapılan soruşturma neticesinde E.Ö. ve kız kardeşi K.Ö., polis tarafından gözaltına alındı. E.Ö. ve kız kardeşi K.Ö.'nün 1 günlük erkek bebeği yastıkla boğarak öldürdüğü ve bebeğin cesedini bir çantaya koyarak Bandırma'da Mendirek mevkiinde denize attıkları belirlendi. Anne E.Ö.'nün ilk ifadesinde parkta telefonla konuşurken bebeğinin çalındığını ve korkusundan polise gitmediğini söylediği öğrenildi.

ANNE-KIZ KARDEŞ-BABA ADLİYEDE
Yaşanan vahşi olayda ortaya çıkan detaylar ise adeta kan dondurdu. Bebeğin babası olan C.B. isimli şahsın kendi çocuğunun doğduğundan haberi olmadığı anlaşılırken, anne E.Ö.'nün ise doğan bebeğine isim bile koyma gereği duymadığı ortaya çıktı. Şüpheliler Bandırma İlçe Müdürlüğü'nden çıkartılarak Bandırma Adliyesi'ne getirildi.

Öte yandan, Marmara Denizi'nde bebeğin cesedini arama çalışmalarının Çanakkale'den gelecek dalgıç polislerle birlikte bugün de süreceği öğrenildi.  

BAHADIR DEMİRÇEVİREN-TÜRKER YEŞİL

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kan Donduran Cinayette Sır Perdesi Aralanıyor! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0