ASAYİŞ

Kuyuya düşen şahıs kurtarılamadı

 
 203
Kuyuya düşen şahıs kurtarılamadı - Samsun'da, bir vatandaşın ölümüne sebep olan sanayi atıklarının geçtiği kanalizasyon kuyusunun üzeri kapatıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun'da, bir vatandaşın ölümüne sebep olan sanayi atıklarının geçtiği kanalizasyon kuyusunun üzeri kapatıldı.

Edinilen bilgiye göre, eşi ile birlikte Bafra'dan Samsun'a gelen ve burada Artvin'e gitmek için bilet alan Bilal Taşçı (54), tuvalet ihtiyacı için eşinin yanından ayrıldı. Ancak, Belediye Evleri dolgu sahasında farketmediği bir kuyuya düşerek yardım istemeye başladı.

Kuyunun içinden imdat sesleri gelmesi üzerine yardıma koşan polis ve itfaiye, Bilal Taşçı'yı kurtaramadı. Taşçı'nın ölümü üzerine, Samsun Emniyet Müdürü Ömer Sağırkaya üstü açık kuyuya başka bir vatandaşın daha düşmesini önlemek gayesiyle sabaha kadar polis bekletti.

Irmak Polis Karakolu ekipleri, sabahleyin belediyenin kuyunun üzerini kapatması sonucu olay yerinden ayrıldı. Bilal Taşçı'nın cesedi kuyudan çıkarılırken, vatandaşlar belediyeyi suçladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise, "Daha önce bu kuyunun üzerinde demir kapak vardı. Hurda toplayan kendini bilmezler, bu kapakları çalarak satmışlar" diye kendilerini savundular.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kuyuya düşen şahıs kurtarılamadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0