ULUSAL

Ev Hanımı Azmetti Muay Thai'de Türkiye İkincisi Oldu

 
 69
Ev Hanımı Azmetti MuayThai'de Türkiye İkincisi Oldu -
Bafra Haber

 |  - 

Erdemli'de 8 yıllık evli ve 2 çocuk annesi Melek Özlem Şahin, dünya şampiyonu hocası Teslime Çelik ve aynı zamanda antrenör olan eşi Adem Şahin'in desteğiyle Türkiye Muay Thai Federasyonu'nun Aydın'ın Söke ilçesinde 28 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında düzenlediği Türkiye Şampiyonası'na artı 75 kiloda katıldı. Ev hanımı Şahin 12 yıl aradan sonra 20 günlük çalışmayla şampiyonada ikinci olarak azmin zaferini kanıtladı. Şahin'in başarısı Erdemli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nde pasta kesilerek kutlandı.

Ev hanımı Melek Özlem Şahin'i kutlayan Erdemli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Adem Kılıç, "Melek'in bu başarısı takdire şayan bir olay. Yıllarca ara verdikten sonra bu azim ve çalışmayla Türkiye ikincisi olmak her sporcunun yapacağı bir iş değil. Kendisini kutluyoruz, diğer sporculara da örnek olduğu için" dedi.
Antrenörü Dünya Şampiyonu Teslime Çelik'in ısrarıyla yeniden spora başladığını ifade eden Melek Özlem Şahin, "Hocama ve eşime destekleri için teşekkür ediyorum. Normalde ben bir ev hanımıyım. Uzun süredir sporu bırakmıştım. Tabii ki içimde eskiye dayalı bir öz güvenim vardı. Ama 12 yıl aranın bir acabası vardı. Hocam sayesinde bunu aştım ve başarıyı elde ettim. Şampiyon hocamın şampiyon sporcusu olacağım ileride. Uluslararası şampiyonalarda birinci olmayı hedefliyorum" diye konuştu.

Kendisi de antrenör olan Şahin'in kocası Adem Şahin ise eşinin bırakmadan önce de iyi bir sporcu olduğunu belirterek, "Açıkçası 12 yıl aranın ardından bunu ümit etmiyordum. Ama iyi bir başarı elde etti. Uluslararası bir turnuva var ona da katılacak. Bir aylık bir süre var. Zamanımız kısıtlı. Hocamızın sayesinde kendi çabalarımızla bir sonuç alacağız" dedi.

Beklenmedik başarının ardından uluslararası bir başarıda beklediklerini anlatan Şahin, "Gördük, isteyince yapabiliyor. Evde sakin, gayet mütevazi bir ev hanımı. Ama salonda hırçın, ringde daha da hırçın. İkinci olması da bunun en büyük kanıtı" şeklinde konuştu.

Antrenmanlarını Erdemli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tesislerinde sürdüren Melek Özlem Şahin'e, bir büyük destek de 2,5 yaşındaki kızı Ebrar Şahin'den geliyor. Gün boyunca annesiyle birlikte olan küçük Ebrar, zaman zaman annesine sarılarak destek veriyor.

Aydın'ın Söke ilçesindeki şampiyonaya 65 ilden 300 spor kulübü altında yarışan 2 bin sporcu katılmıştı. 

OKTAY İNCE 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ev Hanımı Azmetti Muay Thai'de Türkiye İkincisi Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0