ULUSAL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 9 Yaşındaki Kızdan Sürpriz

 
 98
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 9 Yaşındaki Kızdan Sürpriz - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle geldiği Karabük'te 9 yaşındaki bir kız çocuğunun sürprizi ile karşılaştı. Erdoğan otobüsü durdurarak, 9 yıl önce kendisini öperken çekilmiş fotoğrafını gösteren küçük kızla sohbet etti.
Bafra Haber

 |  - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle geldiği Karabük'te 9 yaşındaki bir kız çocuğunun sürprizi ile karşılaştı. Erdoğan otobüsü durdurarak, 9 yıl önce kendisini öperken çekilmiş fotoğrafını gösteren küçük kızla sohbet etti.

Toplu açılışlar için helikopterle Karabük'e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kalabalık bir grup karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve eski İçişleri Bakanı Efkan Ala da eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, protokolü selamlayarak kendisini tören alanına götürecek otobüse bindi. Otobüsün önüne çıkan 9 yaşındaki Ecrin Satan, 9 yıl önce Erdoğan'ın kendisini öperken çekilmiş fotoğrafını gösterdi. O zaman 9 aylık olan Ecrin'in sürprizi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, otobüsünü durdurarak minik kız ile sohbet etti. Ecrin'i otobüse alan Erdoğan, 9 yıl sonra yine fotoğraf çektirdi.

Ecrin'in babası ise gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gazi cenazesinde çekilen fotoğraf. O zaman Başbakandı. Kızım 9 aylıktı. İnşallah mürüvvetine de onu çağırmak istiyorum" dedi. 

MURAT KÜÇÜK
KARABÜK

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 9 Yaşındaki Kızdan Sürpriz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0