ULUSAL

Cesarete Bak, Güpegündüz Hırsızlık!

 
 111
Cesarete Bak, Güpegündüz Hırsızlık! - >Denizli'nin Merkez Efendi ilçesinde güpegündüz yaşanan hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı.
Bafra Haber

 |  - >Denizli'nin Merkez Efendi ilçesinde güpegündüz yaşanan hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Topraklık mahallesinde meydana geldi. Evli ve 3 çocuk babası Vehbi Ertürk (52)'ün evine giren hırsız, 3 bin TL değerinde televizyon ve cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. Hırsızın eve girme anı ise apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızın eve girme anı görenleri şaşırttı. İlk olarak sokaktaki binayı kontrol eden hırsız evde birinin bulunup bulunmadığını kontrol ediyor. Binadaki katların zillerine basarak kapının açılmasını isteyen hırsız, bu çalışmasında başarısız olunca, eve binanın dışında bulunan su borularından tırmanarak girmeyi planlıyor. İlk olarak borunun sağlamlığını kontrol eden hırsız, daha sonra boruya tutunarak tırmanıyor. Su borularından eve giren hırsız daha sonra çaldığı malzemeler ile kayıplara karışıyor.

Gündüz yaşanan hırsızlık olayının görüntülerini gördüklerinde büyük şok yaşayan Vehbi Ertürk, "Sabah saatlerinde eşimle birlikte evden ayrıldık. Akşam saatlerinde geldiğimizde evimizdeki televizyon ve eşimin cep telefonunun olmadığını fark ettik ve durumu polise bildirdik. Su borusuna tırmanarak giren hırsızın biran önce yakalanmasını istiyoruz. Biz, çalışarak kazandık, onlarda çalışarak kazansın" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cesarete Bak, Güpegündüz Hırsızlık! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0