ULUSAL

Başbakan Davutoğlu Konya'da Bu Sloganlarla Karşılandı

 
 71
Başbakan Davutoğlu Konya'daBu Sloganlarla Karşılandı - Başbakan Ahmet Davutoğlu, memleketi Konya'ya geldi. Davutoğlu Konya'da 'Konya burada hocasının yanında. Erdoğan liderimiz, Davutoğlu değerimiz. Reis bizim hoca bizim' sloganlarıyla karşılandı.
Bafra Haber

 |  - Başbakan Ahmet Davutoğlu, memleketi Konya'ya geldi. Davutoğlu Konya'da 'Konya burada hocasının yanında. Erdoğan liderimiz, Davutoğlu değerimiz. Reis bizim hoca bizim' sloganlarıyla karşılandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak DAP ile öğle saatlerinde geldiği memleketi Konya'da, Vali Muammer Erol ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan da Konya'ya geldi. Başbakan Davutoğlu'nu havaalanı önünde yaklaşık bin kişi karşıladı. Pankart açarak tezahüratlarda bulunan partililer Davutoğlu'nu coşkuyla karşıladı. Hemşehrilerine hitap etmek için hazırlanan otobüsün üzerine çıkan Başbakan Davutoğlu kısa bir konuşma yaptı. Hemşehrilerini selamlayan Davutoğlu, "Değerli hemşehrilerim cumamız mübarek olsun. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah'a emanet olun" dedi.
Sonra otobüsten inen Başbakan Davutoğlu, kalabalık bir konvoy eşliğinde cuma namazını kılmak üzere Kapu Camisine gitti.  

BURKAY ÇELEBİOĞLU - SELMAN AYAS 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başbakan Davutoğlu Konya'da Bu Sloganlarla Karşılandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0