ASAYİŞ

14 GÜNDÜR KAYIP GARSONUN CESEDİ DENİZDE BULUNDU

 
 128
14 GÜNDÜR KAYIP GARSONUN CESEDİ DENİZDE BULUNDU - Samsun'da İstasyon Mahallesi Balıkçı Barınakları Derneği Sahili'nde bugün saat 13.30 sularında vatandaşlar tarafından denizde ceset bulundu. İhbar üzerine olay yerine giden Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, söz konusu cesedi denizden çıkardı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun'da İstasyon Mahallesi Balıkçı Barınakları Derneği Sahili'nde bugün saat 13.30 sularında vatandaşlar tarafından denizde ceset bulundu. İhbar üzerine olay yerine giden Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, söz konusu cesedi denizden çıkardı.

Cesedin üzerinden 800 bin lira para, 1 adet anahtarlık ve 1 adet çakmak çıktı. Yapılan araştırma sonucu cesedin, Bafra ilçesinden yaklaşık 14 gün önce üç arkadaşı ile birlikte Samsun'a gazinoda eğlenmek için gelen garson Sait Kertmen'e (41) ait olduğu tesbit edildi. Evli ve 3 çocuk babası Sait Kentmen'in ailesinin uzun süredir kendisinden haber alamadığı için Cumhuriyet Savcılığı'na ve polise başvurarak yardım istediği öğrenildi. Sait Kertmen'in cesedi ölüm sebebinin tesbiti için otopsi yapılmak üzere Samsun Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis, olayın cinayet veya intihar olup olmadığını tesbit etmek için çok yönlü olarak soruşturma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 14 GÜNDÜR KAYIP GARSONUN CESEDİ DENİZDE BULUNDU içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0