GÜNDEM

BAKAN BOSTANCIOĞLU'NDAN SİGARA LEVHASINA TEPKİ.

 
 132
BAKAN BOSTANCIOĞLU'NDAN SİGARA LEVHASINA TEPKİ. - Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu'nun açılışında konuşan, Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu, açılış kurdelasını kestikten sonra binayı dolaşırken, geçmekte olduğu koridorun yanında bulunan "Sigara İçme Odası" yazısını görünce hayretlerini gizleyemiyerek bir süre tabelaya baktı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu'nun açılışında konuşan, Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu, açılış kurdelasını kestikten sonra binayı dolaşırken, geçmekte olduğu koridorun yanında bulunan "Sigara İçme Odası" yazısını görünce hayretlerini gizleyemiyerek bir süre tabelaya baktı.

Bakanın yanındakiler ise odayı göstererek sigara içmek için ayrı bölüm olduğunu söylediler. Bakan Bostancıoğlu yanındakilere, "Bu yazıyı değiştirip, sigara içmeme levhası asın. Sigara içme odası levhasından ben de istiyorum, ama sigara içmeme odası levhası olacak. Benim makamımda kesinlikle sigara içilmez. Oraya asacağım." diyerek bir başka odaya girdi. Daha sonra Bakan Bostancıoğlu, "Sigara içme odası"nın yazıldığı binanın bulunduğu kısmın kız öğrencilere ait olduğunu öğrenince de hayretlerini gizleyemedi.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • BAKAN BOSTANCIOĞLU'NDAN SİGARA LEVHASINA TEPKİ. içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0