SPOR

Bafra Gençlik Merkezi Yaz Spor Futbol Okulu Çalışıyor

 
 1176
Bafra Gençlik Merkezi YazSpor Futbol Okulu Çalışıyor - Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte; öğrenci çocukların boş zamanlarını en iyi biçimde değerlendirebilmelerini amaçlayan Yaz Spor Okulları Futbolcuları çalışmalarına devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte; öğrenci çocukların boş zamanlarını en iyi biçimde değerlendirebilmelerini amaçlayan Yaz Spor Okulları Futbolcuları çalışmalarına devam ediyor.

Yaz Spor Okulu Futbol Antrenörü İsmail Edis rehberliğinde çalışan Gençlik Merkezi Yaz Spor Futbolcu sporcular, mavi beyazlı formalarıyla yan çim sahada adeta bir renk uyumu içersinde çalışıyor. Futbol hocası İsmail Edis, çalışmaların oldukça güzel, seviyeli ve arzu edilen şekilde devam ettiğini, bu şekilde amaçlarının ilerde Bafra`nın Futbol Altyapısını oluşturabilecek yetenekli sporcuları keşfetmenin yanı sıra; asıl ve ilk amacın ise öğrenci çocuklarımızı tehdit eden zararlı alışkanlıklardan alıkoymak ve sağlıklı bir nesil yetiştirebilmek olduğunu sözlerine ekledi.

Bu arada sarı-kırmızılı cim-bom taraftarı minik bir kursiyerin yaptığı futbol hareketleri arkadaşları ve hocalarını oldukça güldürdü.
HABER: OKTAY ZERRİN

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Gençlik Merkezi Yaz Spor Futbol Okulu Çalışıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0