ULUSAL

Askeri Kaynaklardan 'İncirlik'te Suudi Uçağı' Açıklaması

 
 68
Askeri Kaynaklardan 'İncirlik'teSuudi Uçağı' Açıklaması - >Güvenlik kaynakları, şu ana kadar İncirlik Hava Üssü'ne inen Suudi uçağı veya herhangi bir kara/hava aracının olmadığını açıkladı.
Bafra Haber

 |  - >Güvenlik kaynakları, şu ana kadar İncirlik Hava Üssü'ne inen Suudi uçağı veya herhangi bir kara/hava aracının olmadığını açıkladı.

Güvenlik birimleri, Suudi Arabistanlı bazı yetkililerin televizyonlarda Türkiye'nin İncirlik bölgesine Suudi Arabistan'a ait uçakların iniş yaptığına dair açıklamalarının yer aldığına dikkat çekerek, şu ana kadar İncirlik Hava Üssü'ne inen Suudi uçağı veya herhangi bir kara/hava aracının olmadığını açıkladı. Askeri kaynaklar, ayrıca angajman kuralları çerçevesinde Türkiye tarafına PYD/YPG mevzilerinin bulunduğu bölgelerden zaman zaman ateş açıldığından TSK'nın anında buna misliyle karşılık verdiğini kaydetti. Bu sabah da saat 10.00 sularında böyle bir olayın cereyan ettiği ifade edilerek, PYD/PKK mevzilerinden ateş açılması üzerine karşılık verildiği ve devam ettiği sürece de buna karşılık verileceği vurgulandı.

Yine aynı saatlerde Hatay bölgesindeki Dağardı Hudut Karakolu bölgesine havan atışı yapılması sonucu misliyle mukabelede bulunulduğu vurgulanarak, kimin tarafından gelirse gelsin anında karşılık verildiği ifade edildi.  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Askeri Kaynaklardan 'İncirlik'te Suudi Uçağı' Açıklaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0