ULUSAL

Ak Partili Başkan Dehşet Anlarını Anlattı!

 
 122
Ak Partili Başkan Dehşet Anlarını Anlattı! - Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde dün gece saatlerinde Jandarma Tabur Komutanlığı'na bombalı araçla yapılan saldırının şiddeti, kilometrelerce uzaklıktan bile hissedildi. Dicleli vatandaşlar, korku anlarını anlattı.
Bafra Haber

 |  - Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde dün gece saatlerinde Jandarma Tabur Komutanlığı'na bombalı araçla yapılan saldırının şiddeti, kilometrelerce uzaklıktan bile hissedildi. Dicleli vatandaşlar, korku anlarını anlattı.

Dicle'de dün gece saat 21.45 sıralarında Jandarma Tabur Komutanlığı'na yapılan ve bir askerin şehit olmasına, aralarında asker ve asker yakınlarının da bulunduğu 24 kişinin yaralanmasına neden olan bomba yüklü araçlı saldırının şiddeti kilometrelerce mesafeden bile hissedildi. Patlamaya tanık olan vatandaşlar, korku anlarını İHA'ya anlattı. Endişeli oldukları gerekçesiyle görüntü ve fotoğraf vermek istemeyen bir vatandaş, patlama anında evde bulunduğunu belirterek, "Birden bir gürültü duyduk. Ses çok yakından geldi. Ev sallanmaya başladı. 10 yaşındaki kızım koşarak kucağıma geldi. Emniyet Müdürlüğü evimize daha yakın olduğu için saldırının oraya yapıldığını düşündük. Sabah çıktığımızda tabura yapıldığını öğrendik. Allah yaralılara şifa versin" dedi.

Başka bir vatandaş ise, patlama sırasında iş yerinde olduğunu anlatarak, "Bir an saldırının bize yapıldığını düşündüm. Çok yüksek bir ses geldi, sallandık. Camlar kırıldı. Arkadaşım ayaktaydı, yere düştü. Ne olduğunu anlamadık. Kafamızı dışarıya bile çıkaramadık" diye konuştu.

"DUYUMLAR ALIYORDUK"
Patlama anında evde olduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı Deryan Aktert ise, şunları kaydetti:
"Eve yeni gelmiştim. Önce elektrikler kesildi. Sonra da büyük bir patlama sesi duyduk. Oturduğumuz apartman sallandı. Önce bize yönelik saldırı olduğunu düşündük. Sonra duyduk ki saldırı olmuş. Yüzbaşını aradım cevap vermedi. Birkaç kişiyi daha aradım ama cevap alamadım. Sonra hastaneyi aradım. Henüz yaralı gitmediğini söylediler. Hemen hastaneye gittim. Yaralılara yardımcı olduk. Evde ise çocuğum diğer odadan bağırdı. Artık çıkıp gittim. Silahlar sağda solda patlıyordu. Daha önce benim istasyonum üç kez tarandı. Bundan sonra bir şey olacağını sanmıyordum. Ancak duyumlar alıyorduk. Şehidimize Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Allah devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun." 

MEHMET PİŞKİN - BURAK EMEK
 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Partili Başkan Dehşet Anlarını Anlattı! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0