ULUSAL

Abd 4 Gün Önce Uyarmıştı!

 
 61
Abd 4 Gün Önce Uyarmıştı! - ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin vatandaşlarına Türkiye'deki turistik bölgelerde terör saldırısı olabileceği yönünde yaptığı acil kodlu uyarıdan 4 gün sonra Gaziantep'te terör saldırısı gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin vatandaşlarına Türkiye'deki turistik bölgelerde terör saldırısı olabileceği yönünde yaptığı acil kodlu uyarıdan 4 gün sonra Gaziantep'te terör saldırısı gerçekleşti.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Türkiye'deki vatandaşlarına acil koduyla turistik bölgelerde terör saldırısı olabileceği yönünde mail gönderdi. ABD'nin 4 gün önce yaptığı uyarının ardından Gaziantep'te IŞİD mensubu olduğu iddia edilen bir terörist tarafından bombalı araçla terör saldırısı gerçekleştirildi. Acil olarak adlandırılan e-postada, "ABD, terör örgütlerinin Türkiye'deki popüler turistik merkezlere yönelik saldırı fırsatı aradığına dair sağlam bulgular elde etmeyi sürdürüyor" ifadeleri kullanıldı.

E- postada ayrıca "Türkiye'deki yabancı turistlerin terör örgütleri tarafından açık bir şekilde hedef alındığı" ifadelerine de yer verildi. ABD'nin acil kodlu e-posta uyarısından 4 gün sonra Gaziantep'te bombalı araçla terör saldırısı düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıda 2 polis şehit oldu, aralarında polis ve sivillerin de bulunduğu 23 kişi ise yaralandı.
 

ŞİNASİ İNAN
 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Abd 4 Gün Önce Uyarmıştı! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0