GÜNDEM

6 Engelli Derneğinden Kaymakam Arslan`a Plaket

 
 31
6 Engelli Derneğinden Kaymakam Arslan`a Plaket - Bafra`da bulunan 6 dernek bir araya gelerek Kaymakam Halis Arslan`a plaket verdiler.
Bafra Haber

 |  - Bafra`da bulunan 6 dernek bir araya gelerek Kaymakam Halis Arslan`a plaket verdiler.

Dernek başkanlarının ziyaretleri sırasında duygusal anlar yaşandı. Türkiye Ortopedik Özürlüler Derneği, Zihinsel ve Yetersiz Çocukları Koruma Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Görme Engelliler Derneği, Omurilik Felçliler Derneği ve İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği olarak her zaman yanımızda olan ve zor, sıkıntılı günlerimizde bizlerle birlikteliğini bırakmayan Kaymakamımız Sayın Halis Arslan`a  teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemizde 1800 engelli var bu engelliler artık yüreklerini ortaya koyarak bir çatı altında toplanmaya karar verdiler. Yerimiz hazır olduğunda 6 dernek bir araya gelip neler yapabiliriz projesiyle yola çıkacağız. Bizlerle beraber olan Sayın Kaymakamımız Halis Arslan, proje yapma konusunda bizleri bağdaştırdı. İnşallah en kısa zamanda engelsiz yaşam merkezi de hayata geçirilecektir dediler.

Kaymakam Halis Arslan yapmış olduğu konuşmasında; "Böylesine güzel bir tabloyla beraber olmaktan mutluluk duydum. Şuanda 6 derneksiniz ve toplamda 1800 engelliniz var. Hep beraber en kısa zamanda engelsiz yaşam merkezinde toplanmanızı diliyorum. Vermiş olduğunuz plaket için sizlere ve üyelerinize teşekkür ediyorum." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 6 Engelli Derneğinden Kaymakam Arslan`a Plaket içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0