GÜNDEM

50. Yıl İlköğretim Okulu Okul Kültürümüz Projesini Tanıttı

 
 178
50. Yıl İlköğretim OkuluOkul Kültürümüz Projesini Tanıttı - 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının son günlerine yaklaşması edeniyle 50. Yıl ilköğretim okulu yıl boyunca derslerinde işlemiş oldukları faaliyetleri bir programla sundular.
Bafra Haber

 |  - 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının son günlerine yaklaşması edeniyle 50. Yıl ilköğretim okulu yıl boyunca derslerinde işlemiş oldukları faaliyetleri bir programla sundular.

Düzenlenen programa Kaymakam Halis Arslan, ilçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul idarecileri ve öğrenciler Kaymakam Halis Arslan`ı okulun girişinde davul-zurna eşliğinde karşıladılar. Programda okulun halk oyunları ekipleri Karadeniz oyunlarını oynadılar. Hemen sonrasında yıl boyunca öğrencilerin resim-iş-teknik dersinde yapmış oldukları faaliyetlerin sergisi açıldı.

Okulun müdürü Şahin Çetin kısa bir açıklamada bulunarak; "Bu dönem de ilk defa okulumuzda "Okul kültürümüzdür" adlı projeyle katıldık. Projede okulun içerisinde bulunan tüm sınıf ve odaların giriş kapılarına toplamda 22 kapıya figürlerle giydirme yaptık. Masraflar ise öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile karşılandı. Amaç ise; okulumuz öğrencilerinin kültürel değerlerimizi tanıması ve yaşatmasına fırsat verme. Okul, öğretmen ve veli öğrenci işbirliğini etkin kılma, tüm veli, öğretmen ve öğrenci fikirleriyle ortaklaşa olarak anketlerle hazırlanmıştır." dedi.

Kaymakam Halis Arslan ise yapmış olduğu konuşmasında; "Bir eğitim ve öğretim sezonun son günlerine yaklaşmış durumdayız. Bu nedenle yaz tatilinizi çok iyi değerlendirin. 1 senenin stresini güzel bir şekilde atın. Spor yapın. Bu arada kitap okumayı da unutmayın. Ayrıca bu sezon içerisinde okul kültürümüzdür adlı projeyi hazırladıklarından dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 50. Yıl İlköğretim Okulu Okul Kültürümüz Projesini Tanıttı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0