GÜNDEM

5 Kişilik İstismar Timi

 
 4243
5 Kişilik İstismar Timi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye`nin her yerinde olduğu gibi Bafra`da da bir kez daha dernek ve vakıfların adı kullanılarak dergi, kitap, kalem veya makbuz karşılığında engelliler adına bağış toplanıyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye`nin her yerinde olduğu gibi Bafra`da da bir kez daha dernek ve vakıfların adı kullanılarak dergi, kitap, kalem veya makbuz karşılığında engelliler adına bağış toplanıyor.

Engelli çocuk ve vatandaşlara yardım adı altında  dergi satan 5 kişi kişi, insanların yardımlaşma duygularını istismar edip, yasaların açıklarını kullanarak dolandırıyor.

Yardımsever insanlar 34 plakalı otomobilleri ile şehir dışından gelen bu insanlara, yardımların dernek aracılığıyla engelli vatandaşlara ulaşacağını düşünerek dergi alma yoluyla bağışta bulunuyor. Resmi olarak bir dernek çatısı altında bulunan bu kişiler dernek başvurusu ile gerekli bütün kurumlardan izin alabiliyor.

Bu ve bunun gibi kişiler sokaklarda ve özellikle işlek caddelerde bekleyip insanların yolunu keserek rahatsız etmekle birlikte  engelli vatandaşların adını kullanarak hem çocukları hemde vatandaşın duygularını istismar ediyor.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 5 Kişilik İstismar Timi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0