ULUSAL

4 Eski Bakan İçin Karar Günü

 
 486
4 Eski Bakan İçin Karar Günü - TBMM'de oluşturulan soruşturma komisyonu bugün eski bakanlar Zafer Çağlayan, Egemen Bağış, Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar'ın Yüce Divan`a gönderilip gönderilmemesine karar verecek.
Bafra Haber

 |  - TBMM'de oluşturulan soruşturma komisyonu bugün eski bakanlar Zafer Çağlayan, Egemen Bağış, Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar'ın Yüce Divan`a gönderilip gönderilmemesine karar verecek.

Bugün TBMM'de eski bakanlar Zafer Çağlayan, Egemen Bağış, Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar ile ilgili kurulan soruşturma komisyonu kararı açıklanacak.

Oluşturulan soruşturma komisyonu bugün 15:00'te toplanarak, 4 eski bakan için oylama gerçekleştirecek. Her bakan hakkında komisyonda ayrı oylama yapılacak. Yapılan oylamada eski bakanların Yüce Divan'a gönderilip gönderilmeyeceği belirlenecek.

Oluşturulan soruşturma komisyonunda normalde 9 iktidar, 6 muhalefet üyesi bulunuyordu fakat HDP`li üyenin çekilmesiyle birlikte bu sayı 5'e düştü ve böylece komisyonda muhalefetten 5 üye kaldı.

Komisyonda bir bakan için Yüce Divan'a gönderilme kararı çıkabilmesi için, komisyonda bulunan 8 üyenin bu yönde oy kullanması gerekecek.

Soruşturma komisyonunda yapılacak oylamayla eski bakanlar Zafer Çağlayan, Egemen Bağış, Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar hakkında Yüce Divan kararı verilecek.
 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 4 Eski Bakan İçin Karar Günü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0