GÜNDEM

30 Ağustos Zafer Bayramının 93. Yıldönümü Kutlandı

 
 208
30 Ağustos Zafer Bayramının 93. Yıldönümü Kutlandı - Samsun`un Bafra ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı Bafra protokolünün Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve Bafra İlçe Kaymakam vekili Hacı İbrahim Türkoğlu tebrikleri kabul etmesi ile kutlandı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı Bafra protokolünün Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve Bafra İlçe Kaymakam vekili Hacı İbrahim Türkoğlu tebrikleri kabul etmesi ile kutlandı.

Zafer Bayramı kapsamında Bafra protokolü Kent Meydanında toplanarak tören eşliğinde Atatürk Anıtına çelenk koyup saygı duruşunda bulunduktan sonra okunan İstiklal Marşı ile Bayrak göndere çekildi.

Tören Bafra Kaymakam vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, Bafra Garnizon Komutanı Serkan Savaş, ve Bafra Belediye Başkan vekili İsmail Kurt`un kaymakamlık makamında, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Adalet Komisyon Başkanı Ağır Ceza Reisi Elif Akkaya, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Mal Müdürü Tuğrul Naki Güner, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurdu Seven, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Gıda ve Hayvancılık ilçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Ziirat odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Sosyal 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Osman Şenocak, Siyasi Parti Temsilcileri, Mesleki oda ve dernek Başkanları yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer`in tebrikleri kabul etmesiyle son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. Yıldönümü Kutlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0