EĞİTİM

30 Ağustos İlkokulunda Wushu-kung-fu Kursları

 
 316
30 Ağustos İlkokulunda Wushu-kung-fu Kursları - Bafra 30 Ağustos İlkokulunda, Okul Sporları`nı yaygınlaştırmak ve öğrencilerin ders dışı zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla Bafra 30 Ağustos İlkokulu`nda Wushu ve Kung-fu kursları açıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra 30 Ağustos İlkokulunda, Okul Sporları`nı yaygınlaştırmak ve öğrencilerin ders dışı zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla Bafra 30 Ağustos İlkokulu`nda Wushu ve Kung-fu kursları açıldı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen kursları, Wushu Milli Antrenörü Orhan Sayım veriyor. Büyük ilgi gören kurslara öğrenciler kadar velileri de destek veriyor. Kurs Hocası Orhan Sayım "amacımız, küçük yaştan itibaren çocuklarımızı spora yönlendirmek ve Bafra`mızdan da Dünya Olimpiyat Şampiyonları çıkartmaktır."dedi.

30 Ağustos İlkokulu Müdürü Halil İbrahim Çalık ise "Okulumuzda açılan Wushu ve Kung-fu kursları öğrencilerimiz ve velilerince yoğun ilgi görmektedir. Toplam 50 öğrencimiz bu kurslara katılmaktadır. Amacımız, bu sporlar sayesinde, küçük yaştan itibaren, öğrencilerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmayı sağlayıp, ders dışı zamanlarda da verimli ve kaliteli zaman geçirmelerine zemin hazırlamaktır." dedi.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 30 Ağustos İlkokulunda Wushu-kung-fu Kursları içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0