SAMSUN

25 Yıllık Tecrübe Uyduda

 
 306
25 Yıllık Tecrübe Uyduda - Samsun'da yayın yapan Kanal S Televizyonu, 25 yıllık tecrübesini uyduya taşıyor
Bafra Haber

 |  - Samsun'da yayın yapan Kanal S Televizyonu, 25 yıllık tecrübesini uyduya taşıyor

Yeni yayın dönemine iyi bir başlangıç yapacaklarının altını çizen Kanal S Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, "25 yıllık tecrübemiz ve deneyimli kadromuz ile yeni yayın dönemine hazırız" dedi.

Ulusal kanallarla yarışacak bir alt yapıya sahip olduklarının altını çizen Ali Yılmaz, "Yılların tecrübesi ile artık uyduda sesimizi dünyaya duyuracağız. Televizyon kanalının alt yapısının tamamını değiştirdik. Ulusal yayın yapan televizyon kanallarının alt yapısına sahibiz. Biz bu işe gönül verdik. Samsun'un adını dünyaya duyuracağız" diye konuştu.

Türkiye'nin ilk yerel televizyon kanalının Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, yeni yayın döneminde deneyimli birçok gazetecinin Kanal S ekranlarında olacağını söyledi. Siyasetten sanata, iş dünyasından spor, sağlıktan eğlenceye kadar birçok programın izleyici ile buluşacağına vurgu yapan Yılmaz, "Yeni yayın döneminde televizyon izleyicisi aradığı bütün her şeyi Kanal S ekranlarında bulabilecek. Başarılı gazeteci arkadaşlarımız program yapacak. Türkiye ve Samsun gündemini izleyicilerimiz Kanal S ekranlarından takip edebilecekler" şeklinde konuştu.

Kanal S ailesi olarak sadece Samsun'dan yayın yapmayacaklarını vurgu Yapan Ali Yılmaz, "Sadece Samsun'dan yayın yapmayacağız. Özellikle Ankara ve İstanbul'da kuruduğumuz stüdyolarda canlı bağlantılar kurarak gündemi yakından takip edeceğiz. Çorum'da temsilciliğimizi açtık. 2012 yılının sonuna kadar temsilciliklerimizin tamamını bitirmeyi hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

Uydu kanalının yanı sıra bir yerel televizyon ve birde yerel gazeteyi bünyelerinde barındırdıklarını ifade eden Yılmaz, yarın saat 20.00'de Canik Kültür Merkezi Çırağan Salonu'nda düzenlenecek olan yeni yayın dönemi gala gecesine tüm Samsun halkını davet ettiklerini dile getirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 25 Yıllık Tecrübe Uyduda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0