ULUSAL

23 Aralık 2014 Yurtta Hava Durumu

 
 833
23 Aralık 2014 Yurtta Hava Durumu - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı, gece saatlerinden itibaren Marmara ile iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
Bafra Haber

 |  - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı, gece saatlerinden itibaren Marmara ile iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Sinop, Ardahan, Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Karadeniz kıyıları ve Sinop çevrelerinde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Batı Karadeniz ve Güney Ege'de yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı, gece saatlerinden itibaren Marmara ile iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının batı bölgelerde 2 ila 6 derece artacağı, diğer kesimlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve batı, iç ve batı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz ve Güney Ege'de yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu (sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor) 7
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 14
İzmir: Az bulutlu ve açık 14
Adana: Parçalı bulutlu 15
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 18
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu 12
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 12
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey çevreleri yer yer kar yağışlı -1
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 6 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 23 Aralık 2014 Yurtta Hava Durumu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0