GÜNDEM

20 Gündür Telefon Ve İnterneti Olmayan Mahalleli İsyan Etti

 
 2303
20 Gündür Telefon Veİnterneti Olmayan Mahalleli İsyan Etti - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun'un Bafra ilçesinde 20 gündür interneti ve telefonu kesik olan vatandaşlar isyan etti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun'un Bafra ilçesinde 20 gündür interneti ve telefonu kesik olan vatandaşlar isyan etti.

Kızılırmak Mahallesinde 20 gündür internet ve telefonların kesik olması vatandaşları isyan ettirdi.  Alınan bilgiye göre yapılan doğal gaz çalışmaları sırasında Türk Telekom'a ait internet ve telefon  kabloları hasar gördü. Hasar gören kabloları ilk günden itibaren sürekli arızayı bildirdiklerini belirten Kızılırmak Mahallesi Pazar Sokak esnafı ve sakinleri aradan uzun bir süre geçmesine rağmen  her hangi bir çalışma yapılmamasından dolayı toplanarak Türk Telekom Bafra Hizmet Binasına gittiler. 

Türk Telekom önüne gelen vatandaşlar doğal gaz çalışmaları sırasında Telekom kablolarının hasar gördüğünü ve 20 gündür kimsenin ilgilenmediğini belirterek yetkililer ile görüşmek istedi. Türk Telekom Bafra hizmet binasında yetkili kişinin dışarıda olmasından dolayı görüşemeyen Kızılırmak Mahallesi sakinleri Telekom binası içerisinde bekleyişe geçti. Öğle molası sırasında çalışanların mağdur olmaması için bekleyişi bitiren mahalle esnafı binadan ayrılarak dağıldı.

Mahalle Muhtarı Bülent Ersin yaptığı açıklamada , "Yaklaşık 20 gündür Pazar Sokak ve çevresinde ne esnafın nede vatandaşların interneti ile telefonları kesik. Doğal gaz çalışmaları sırasında telekom kabloları hasar görmüş. Bu durumu gerek esnaf arkadaşlarım gerekse mahalleli ile birlikte defalarca bildirdik.  Her seferinde bize 3 gün bekleyin yapacağız, 5 gün bekleyin yapacağız şeklinde geçiştirmek oldu. Buraya yetkili bir kişiyle görüşemeye geldik. Ancak yetkili kişi dışarıdaymış yaklaşık 1 saat bekledik ama gelen giden olmadı. Biz mağdur olarak içeride  yetkili gelene kadar bekleyecektik ancak çalışan arkadaşlar mağdur olmasınlar diye gidiyoruz.  Mağduriyetimiz giderilene kadar bu işin peşindeyiz." dedi.

20 gündür gelmeyen internet ve telefon 2 saatte geldi

Yapmış olduğumuz haber neticesinde Türk Telekom Arıza ekipleri Kızılırmak Mahallesi Pazar ve çevre sokaklarda ki internet ve telefon problemini çözdü.

20 gündür internetsiz ve telefonsuz kalan mahalle esnafı ve sakinleri yaptığımız haberin ardından 2 saat gibi kısa bir çalışma sonrası telefonlarına ve internetlerine kavuştular.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 20 Gündür Telefon Ve İnterneti Olmayan Mahalleli İsyan Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0