SPOR

1930 Bafraspor`un Gençlerinden Bu Kadar

 
 286
1930 Bafraspor`un Gençlerinden Bu Kadar - Samsun Süper Amatör Liginin 24. haftasında 1930 Bafraspor, kendi sahası ve seyircisi önünde konuk ettiği Samsun Sporland`a 3-1 mağlup oldu.
Bafra Haber

 |  - Samsun Süper Amatör Liginin 24. haftasında 1930 Bafraspor, kendi sahası ve seyircisi önünde konuk ettiği Samsun Sporland`a 3-1 mağlup oldu.

Samsun Süper Amatör liginin ikinci yarısının 24.  haftasında ligde hiçbir iddaası kalmayan 1930 Bafraspor kendisi gibi ligde rahat bir durumda olan Samsun Sporland`la Bafra Eski Stadyum Çim sahasın da karşı karşıya geldi.

Hakem Egemen Artun`un düdüğü ile başlayan karşılaşmaya daha etkili ve hızlı başlayan taraf deplasman takımı olan Samsun Sporland oldu. Samsun Sporland ilk yarının 15 dakikasın da geliştirmiş olduğu atak sonucu Hayrullah Sendüs`le 1-0 öne geçen golü buldu.

Karşılaşmada çok rahat olan Samsun Sporland gençlerden oluşan 1930 Bafraspor kalesinde etkili olan taraf oldu. Karşılaşmanın 35. dakikasında Süleyman`la ikinci golü bulan Samsun Sporland karşılaşmada 2-0 öne geçen taraf oldu.

1930 Bafraspor`un geliştirmiş olduğu cılız ataklar sonucu 40. dakika da Onur`la gol bulan 1930 Bafraspor durumu 2-1 getirdi. İlk yarının 45. dakikasında kazandığı penaltı atışında Görkem topu kaleciye nişanlayınca 1930 Bafraspor ilk yarı da yakaladığı beraberlik şansını da kaybetmiş oldu. İlk yarı deplasman takımı olan samsun Sporland`ın 2-1 üstünlüğle tamamlanmış oldu.

İkinci yarıya her iki takımda oldukça vasat başladı ama ilk yarıya nazaran rakip kalede etkili olmaya çalışan ev sahibi konumunda olan 1930 Bafraspor rakip kaleye beraberlik golü içinde yüklenmesine rağmen aradığı beraberlik golünü bulamadı.

Karşılaşmada son sözü Emrullah Sendüz söyledi. Emrullah kendisinin ikinci takımının 3. golünü atarak maçın skorunu belirledi.

Ligin son iki haftasına girilirken 1930 Bafraspor ligde ikinci yarının 7. mağlubiyetini alarak 30 puanda kaldı.

STADYUM: Bafra Eski Şehir Stadyumu Çim Sahası
HAKEMLER: Egemen Artun, Gönül Kavaklı, Emircan Çağla

1930 BAFRASPOR: Berkin, Yunus, Fehmi, Furkan, Bedir(c),Tolga, Furkan, Onur, Görkem, Umut, Selami
YEDEKLER: Yakup, Suphan, Berke, Gürkan, Kubilay, Tuna, Özgür

SAMSUN SPORLAND: Kamer, Emrullah, Taha, Ali, Alperen, Eray, Cihan, Emrullah Seldüs,Hayrullah, Süleymen, Çağrı
Yedekler:Soner, Ufuk, Caner, Bulut
Teknik Direktör: Şükrü Tibet
Goller:15 ve 88 dakika Emrullah Sendüs, 35 dakika Süleyman. Samsun Sporland, 40 dakika Onur 1930 Bafraspor

HABER: EBUBEKİR YILMAZ

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor`un Gençlerinden Bu Kadar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0