SAMSUN

1930 Bafraspor'dan Başkan Şahin'e Ziyaret

 
 118
1930 Bafraspor'dan Başkan Şahin'e Ziyaret - Samsun 1930 Bafraspor yeni yönetim kurulu üyeleri seçimden sonra takıma destek sağlamak için ziyaretlerini sürdürüyor
Bafra Haber

 |  - Samsun 1930 Bafraspor yeni yönetim kurulu üyeleri seçimden sonra takıma destek sağlamak için ziyaretlerini sürdürüyor

7 Nisan'da olağan seçimle göreve gelen, gelecek sezona Süper Amatör Lig'de şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig'e(BAL) tekrar çıkmak için mücadele edeceklerini ifade eden yeni başkan Fatih Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret ederek takımın son durumu hakkında bilgi verdiler. Takımın geleceği ile ilgili de fikir alışverişinde bulundular.

Başkan Yıldız ziyarette yaptığı konuşmada, yönetime geldiklerinden bugüne olumlu tepkiler aldıklarını ifade ederek bunun kendilerine büyük güç ve moral olduğunu söyledi. 1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yıldız "Takımımızı üst liglere çıkarmak istiyoruz. Bu anlamda bize desteklerini esirgemeyen herkese özellikle güçlü desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizler takımımızı, kapanmaktan kurtararak genç futbolcularımızla beraber güzel yerlere getireceğiz. Bu takımı yalnız bırakmayın bizlere destek olun. 1930 Bafraspor takımı bizlerin değil tüm şehrin takımıdır" dedi.

Değişik iş kollarında iş sahibi olan kişilerden oluşan hızlı, atik ve şevkle çalışmayı arzulayan güzel arkadaşlardan oluşmuş bir yönetim gördüğünü belirten Başkan Şahin, Bafraspor'un geçmişte güçlü bir takım geleneği olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: "Bu güce yeniden kavuşmak için yetenekli futbolcuları takıma kazandırmak gerekir. Geçmiş dönemlerde yapılan hataları iyi görerek bir daha olmaması için azami gayret sarf edilmeli. Bizler de zamanın da iyisiyle kötüsüyle bir şeyler yapmaya çalıştık. Bu işler çok zor ve emek isteyen işlerdir. Burada birbirini tamamlayan iş yapacak arkadaşlar topluluğu görüyorum. Halkımızın içinden birilerinin sahip çıkması bizleri de mutlu etti. Sizin işiniz biraz daha hafifledi, çünkü dışarıdan destek almanız bize göre daha kolay. Tek başına hiç bir şey yapamazsınız. Ama hep beraberlik birlik içinde birçok şeyi başarabilirsiniz. Bildiğiniz doğru olan yoldan hiç bir zaman şaşmayın, yolunuza kararlılıkla devam edin. Bizler de elimizden ne geliyorsa yapmaya, bu şehrin takımı için taşın altına elimizi koymaya hazırız. Her şey 1930 Bafraspor lehine gelişiyor" diye konuştu.

Başkan Şahin yapılan ziyaret sonunda yeni başkan Fatih Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor'dan Başkan Şahin'e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0