SPOR

1930 Bafraspor`da Hedef 3. Lig

 
 2003
1930 Bafraspor`da Hedef 3. Lig - Bölgesel Amatör Lig(BAL) 5 Grup'ta mücadele edecek olan 1930 Bafraspor`da yeni sezon hazırlıkları başladı.
Bafra Haber

 |  - Bölgesel Amatör Lig(BAL) 5 Grup'ta mücadele edecek olan 1930 Bafraspor`da yeni sezon hazırlıkları başladı.

Yeni yönetim ile yeniden yapılanan 1930 Bafraspor kulübünde yine "hedef 3. Lig" sesleri gelmeye başladı. Yıllardır sadece bir ileri bir geri yapan 1930 Bafraspor camiası, yaşananlardan hiçbir ders almıyor. Kongre önceleri; Bafra'nın çocuklarından oluşan bir kadro kurulacak, altyapıya önem verilecek, çok paramız yok, olsa da harcanılmayacak" deniliyor. Ancak işbaşına geçen hemen "hedef 3. Lig" diyor. kimse, "bu yıl amacımız altyapımızı kurup ligde kalmak demiyor." "Hedef 3. lig" değil de "hüsran" sesleri geliyor... Editör

 

 1930 Bafraspor`da Hedef 3. Lig

Teknik direktör Levent Kaplan`la anlaşan 1930 Bafraspor`da yardımcı antrenörlüğe Soner Teke, kulüp müdürlüğüne de Ahmet Alemdaroğlu getirildi.

Tekrar Spor Toto 3 lige merhaba demek için yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlılar transfer çalışmalarına da hız verdi. Kaleci sorununu Espiyespor'dan Mesut Atmaca ve Yeni Diyarbakırspor'dan İbrahim Tekçi ile çözen 1930 Bafraspor Yeni Diyarbakırspor'dan Muhammet Şehmuz Yalçın, Kastamonuspor`dan Baransel Sağlam, İstanbulspor`dan Burak Cengiz, Batumspor`dan Nodar, Senegalli Musa ve Ebubekir`i kadrosuna kattı.

Bafra`da olmaktan mutlu olduğunu söyleyen teknik direktör Levent Kaplan, "Bafraspor 3 Lig ve 2 Lig tecrübesi olan tarihiyle köklü bir kulüp. Bafra`ya yakışır bir takım oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kulüp Başkanı Tuncay Özçamca da özlenen Bafraspor`u oluşturmak için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor`da Hedef 3. Lig içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0