SPOR

1930 Bafraspor'a Yeni Başkan Seçildi

 
 4588
1930 Bafraspor'a Yeni Başkan Seçildi - Samsun`un Bafra ilçesinde 1930 Bafraspor Kulüp binasında bugün yapılan olağan üstü kongrede başkanlığa işadamı Tuncay Özçamca seçildi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde 1930 Bafraspor Kulüp binasında bugün yapılan olağan üstü kongrede başkanlığa işadamı Tuncay Özçamca seçildi.

Kongre divan kurulunun oluşmasından sonra saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. 200 üyeden 26`sının katıldığı ve hepsinin kullandığı oyla 1930 Bafraspor Kulübü başkanlığına Tuncay Özçamca seçildi.

Yeni Yönetim şu isimlerden oluştu:

Başkan Tuncay Özçamca, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Alkan, Aydın Dursun, Kenan İşler, Ersan Kural, Hasan İrer, Selçuk Ersin, Fehti Alış ve İsmet Sevinç`ten oluşuyor.

 

Yapılan oylama sonucu yönetimin seçilmesinin ardından dilek temenni kısmında 1930 Bafraspor eski başkanı Hüseyin Çamaş, "5 yıl gibi uzun bir süre bu işi yaptık. Yaptığımız işin tabiki iyi tarafı kötü tarafı mutlaka vardır. Bunu tartışmaya gerek yok.  Başkanlık dönemimde yardımlarını esirgemeyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafralı iş adamımız Kaya Aşçı ve Bafraspor taraftarlarına çok teşekkür ederim." dedi.

Hüseyin Çamaş`ın ardından konuşma yapan Bafraspor Başkanı Tuncay Özçamca, " Bu işin duayenlerini, futbolcularını, başkanlarını bu kulüpten uzaklaştırmayacağız.  Bu sporda hepimiz çok biliriz. Bu işin futbolcu yönü beni çok fazla ilgilendirmeyecek. Tabi ki takımımız en iyisi olacak. Biz arkadaşlarımla birlikte sürekli koşturacağız. Bu gençlerin hizmet alanlarını açmak için koşturacağız. Benim gönlüm hep Bafralı hocalardan yana olmuştur.

Bu kulüp hepimizin, bu çok konuştu, bu az emek verdi, bu şunu yaptı diye bir şey yok arkadaşlar. Bize herkes destek olacak arkadaşlar biz kimseye köstek olmadık.  Elimizden gelen doğru bildiğimiz her şeyi yaptık. Biz göreve yeni başladık herkesten yardım bekliyoruz.  Ben yıllardır sporun içinde olan birisi olarak neyin tenkit edilip neyin edilmeyeceği bilen bir insanım. Beni tenkit edecekleri bir işi yapmamaya çalışırım. Eğer doğruysa tenkit edebilir beni.  Ben sporun içerisinde her zaman dürüst bulunmuşumdur.  Bu kulübün bir anayasası olacaktır. Kimse alınıp darılmasın.  Bu kulübün anayasasında biz kulüp üyeleri olarak bu yasakları kendimiz belirleyeceğiz. 

Biz nasıl bir takım oluşturulması gerekiyorsa onu oluşturacağız. Bana telefonlar gelecek şimdi. Bunu çok iyi biliyorum.  Telefonda işte Ahmet var Mehmet var diyecekler. Benim işim değil ki bu işi bilenlerin işidir. Futbolcu alınacakmış verilecekmiş benim işim değildir. Bunu da anayasamıza koyacağız telefonla futbolcu almayacağız.  Ben arkadaşlarımın bu konuda işine karışmayacağım benim işime de kimse karışmasın."  ifadelerinde bulundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor'a Yeni Başkan Seçildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0