SPOR

1930 Bafraspor'a Sürpriz Adaylar Çıktı

 
 3249
1930 Bafraspor'a Sürpriz Adaylar Çıktı - 1930 Bafraspor ortada kaldı derken eski futbolcular biz göreve talibiz dediler.
Bafra Haber

 |  - 1930 Bafraspor ortada kaldı derken eski futbolcular biz göreve talibiz dediler.

1930 Bafraspor`un 2 kongresine de aday çıkmazken, eski futbolculardan oluşan bir grup yönetime aday olduklarını ilan etti.
Nedim Saral, Mehmet Topçu, Murat Aytünür, Abdullah Türkşen, Kenan Ekbul, Erdal Akbulut, Nuri Karagöz, Mehmet Şeker, Cevat Yıldız`dan oluşan yönetim listesi yazılı bir basın açıklaması ile adaylıklarını kamuoyuna duyurdu.

ESKİ FUTBOLCULARDAN OLUŞAN YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

ESKİ FUTBOLCULAR OLARAK GÖREVE TALİBİZ

1930 Bafra spor adına yaşadığımız 2 kongre olmuş ve yönetime hiç kimse talip olmamıştır.        

Biz futbol adamları olarak yaptığımız istişarelerde maddi imkânları iyi olan insanlarımızda olaya sıcak bakmadıklarını gördük.

Duyduğumuz tek cümle şu olmuştur, ''BELEDİYE PARA VERİYORMU''dur. Bu düşünce yapısının yılların verdiği hazırcılıktan kaynaklandığını bilmekle beraber ,takımımızın sahipsiz bırakılması biz futbol adamlarını ziyadesiyle üzmüştür.

İşte bu nedenledir ki biz eski futbolcular olarak takımımıza sahip çıkmamız gerektiğini düşünerek bu zorlu sürçte yönetime talip olduk. Bizler biliyoruz ki belediye imkanları kullanılacak denilse idi, yönetime talip olanlar çok olacaktı. Bizler ise Bafra sporumuzu belediye imkanlarına mahkum etmek yerine kendi ayakları üzerinde durabilecek bir konuma getirmektir. Bu anlamda, yaşayacağımız zorlu süreci atlatmak için geçiş sürecinde herkesten destek bekliyoruz. Düşündüğümüz ve yapmak istediğimiz projelerle ilgili açıklamaları kongreden sonra kamuoyuna açıklayacağız. Onun içindir ki, 12 Temmuzdaki kongreye bütün delegelerin gelip oy kullanarak bizlere zaman kazandırmasını bekliyor ve rica ediyoruz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor'a Sürpriz Adaylar Çıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0