SPOR

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal: Seneye İnşallah

 
 261
1930 Bafraspor Teknik DirektörüMahmut Topal: Seneye İnşallah - Oktay ZERRİN- 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal, "Bu sene biraz hedeflerimizden şaştık ama bir dahaki sene inşallah Allah`ın izniyle şampiyonluk yolunda ilerleyeceğiz." dedi.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal, "Bu sene biraz hedeflerimizden şaştık ama bir dahaki sene inşallah Allah`ın izniyle şampiyonluk yolunda ilerleyeceğiz." dedi.

u sezon Süper Amatör`de istediği başarıyı yakalayamayan ve ligde şu anda 6. sırada yer alan 1930 Bafraspor` un Teknik Direktörü Mahmut Topal, gelecek sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şu anda ligde 6. sırada olduklarını ve gelecek senenin çalışmalarını yaptıklarını belirten Mahmut Topal, "Bafraspor 2. Lig`de de yer almıştı ama o zamanlar biz daha çocuktuk. Yani biz de o günleri gördük. 2. Lig, 3. Lig`li günler çok güzeldi. İnşallah tekrar o günleri görmek isteriz." dedi.

1930 Bafraspor` un Kamerunlu transferi Mballa ise 1930 Bafraspor` u sevdiğini ve iyi şeyler düşündüğünü ve Bafraspor`un durumunun iyi olacağını söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal: Seneye İnşallah içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0