GÜNDEM

Voleybolda Hedef 2. Lig

 
 28
Voleybolda Hedef 2. Lig - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu 3.Lig erkekler grubunda Samsun ve Bafra`yı temsil edecek olan 1930 Bafraspor yeni sezon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu 3.Lig erkekler grubunda Samsun ve Bafra`yı temsil edecek olan 1930 Bafraspor yeni sezon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu yıl 2. Lig hedefi ile çalışmalarına başlayan 1930 Bafraspor erkek voleybol takımı, geçen yıl ki kadrosunu büyük oranda koruyup 2 dışarıdan transfer ile ligin en iddialı takımları arasına girdi.

1930 Bafraspor yeni sezona haftada 5 gün idman ile hazırlanıyor. 2 Kasım`da Rize Fındıklı deplasmanına gidecek olan takımımız grubunun favorisi olarak gösteriliyor. Değişmeyen yüzleri ve yeni transferleri ile bu sene de Bafra`da voleybol şöleni yaşanacak.

Takım hakkında bilgi veren Takım Antrenörü Mahmut Kırıcı, "Geçtiğimiz sezon mevcut olan kadro duruyor. Bunun yanı sıra 2 adet oyuncu aldık. İstanbul`dan aldığımız oyuncu daha yetişmekte olan birisi, 2 metre boyunda ama daha iyi olacağına inanıyorum. Geçtiğimiz yıl 3.Lig`de oynayan birisi. Şu anda takımımız iyi ama kesinlikle 2.Lige çıkar demek yanlış olur. Yine eksiklerimiz var. Eğer o eksiklerimizi giderirsek daha garanti bir şekilde 2. Lig yolunda mesafe kat etmiş olacağımızı düşünüyorum.

Eylül ayının 22`sinden bu yana haftada 5 kimi zaman 6 gün antrenman yapıyoruz. Antrenmanlarımız, takımda çalışan ve öğrenciler olduğu için günde 1 kez yapıyor. 3. Lig için çok iyi antrenman yapıyoruz. Bizim gibi 3. Lig takımı olanların bu kadar çok antrenman yaptığını sanmıyorum. 3. Lig kulüpleri daha takımlarını kuramamışlar." dedi.

Diğer 3. Lig takımlarından daha şanlı olduklarını ifade eden Mahmut Kırıcı, "Bizim en büyük avantajımız, kendi çocuklarımızın, Bafralı çocuklarımızın çoğunlukta dışarıdan gelen çocuklarında buna uymuş olması. Geçtiğimiz yıl ki kadromuzu kurduğumuz için biz çalışmalarımıza devam ediyoruz." diye söyledi.

Bafralılardan destek beklediklerini belirten Mahmut Kırıcı, "Biz bu işi Bafralılar için yapıyoruz. Bu işten kimsenin büyük bir menfaat beklentisi yok.  Bafralıların bu işe sahip çıkmaları gerekiyor. Biz burada çalışıyoruz. Akşam burada gündüzleri genç takımla okulumuzun spor salonunda çalıştım. Onlar için çalışıyoruz. Bafra`da bir değer olsun diye çalışıyoruz.  Buradaki oyuncularımızın çoğu üniversiteyi kazandılar. Beden eğitimi bölümünde 4 yıllık üniversitede okuyorlar. Bu bir yoldur, bir çıkış yolu. Burada kahve köşelerinde oturmaktansa, Bafra`mızın kötü imajını doğru çıkartacak kişiler olmaktansa üniversite okusunlar, gelsinler vakitlerini burada geçirsinler bu amaç uğruna çalışıyoruz. Eğer 2. Lig olursa da çok daha güzel olacak. Biz öğrencilerimizi zaten buraya yönlendiriyoruz ancak seyirciler gelsin. Bir genç antrenmanı yapıyorum, 25-30 kişi oluyor orada. Ben de yetmiyorum, gençler sahip çıkıyorlar. Ama benim istediğim özellikle işadamları da sahip çıksınlar. Bizim bu takımımızın çok büyük masrafları çok büyük giderleri yok. Çünkü Bafralılardan oluşuyor. Çünkü başka branşlara benzemez, çok daha düşük bütçelerle yapabiliyoruz. Bizim parada istediğimiz yok aslında destek versinler. Buraya gelsinler bizim sporcularımızla birlikte olsunlar tek istediğimiz bu." şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Voleybolda Hedef 2. Lig içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0