SPOR

1930 Bafraspor Sahipsiz Kaldı

 
 4604
1930 Bafraspor Sahipsiz Kaldı - Samsun`un Bafra ilçesinde bir dönem Spor Toto 2. Lig`de başarılarıyla isminden söz ettiren 1930 Bafraspor, eski günlerini arıyor. Spor Toto 3. Lig`den Bölgesel Amatör lige düşen 1930 Bafraspor sahipsiz kaldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde bir dönem Spor Toto 2. Lig`de başarılarıyla isminden söz ettiren 1930 Bafraspor, eski günlerini arıyor. Spor Toto 3. Lig`den Bölgesel Amatör lige düşen 1930 Bafraspor sahipsiz kaldı.

12 Haziran'da 1930 Bafraspor Tesisleri`nde yapılan olağanüstü genel kurulda aday çıkmayınca mevcut başkan ve yönetim kuruluyla devam kararı alınmıştı. Geçici oluşturulan 1930 Bafraspor Kulübü'nde yönetim kurulu üyeleri 15 gün istifa kararı aldı.

Bir türlü yönetim krizini çözemeyen 1930 Bafaspor için dün gece iş adamı Dursun Ali Bilgen tarafından yemek verildi. Yemeğe Belediye Başkanı Zihni Şahin, SADEF Başkanı Kaya Aşçı, Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar, Bafralı iş adamları ve sivil toplum kuruluşları başkanları ile eski sporcular katıldı.

Yemekte 1930 Bafraspor`un geleceği ve iş adamı Tuncay Özamca tarafından oluşturulacak yeni yönetimin görüşülmesi beklenirken 1930 Bafraspor'un hiç konuşulmaması şaşkınlığa neden oldu. Yönetim kurulunun istifasıyla bugün için yapılması gereken kongreye de bir tek eski başkan Hüseyin Çamaş`ın dışında katılan olmayınca kongre 19 Temmuz Cumartesi gününe ertelendi.

Bölgesel amatör küme için katılım payı olan ve müracaatında 21 Temmuz'da sona ermesi nedeniyle mazisi başarılarla dolu olan 1930 Bafraspor`un kapısına kilit mi vurulacak sorularını da peşinden getirdi.

İftar yemeğinde konuşturulmamasına sinirlenen onur konuğu SADEF Genel Başkanı Kaya Aşçı ise para istemeye gelince istiyorsunuz ama söz hakkı tanımıyorsunuz diye sitemde bulundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor Sahipsiz Kaldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0